22 Septembra, 2023

Prijava

Kuća u Grčkoj 55.000 €, stan na metar od mora jeftiniji od naše garsonjere

Dok cijene nekretnina u BiH divljaju poslednjih mjeseci, one u Grčkoj gotovo su nevjerovatne. Tako se kuće sa placem u zemlji maslina mogu naći i za 55.000 eura, a apartmani sa sve obezbjeđenim parking mjestom, za 39.000 eura, pa i manje.

Društvene mreže prepune su oglasa o prodaji nekretnina na samoj obali mora u Grčkoj, a osim detaljnog opisa, vlasnici su ponudili i fotografije svih prostorija nekretnine koju prodaju, piše Kurir.

U jednom takvom oglasu za na prodaju je kuća u malom prigradskom naselju Nea Epivates, nedaleko od Soluna. Kuća ima 70 kvadratnih metara, od plaže je udaljena samo 800 metara i nalazi se na placu od 500 kvadratnih metara. Kako se u oglasu navodi, nekretnina je u odličnom stanju, a uz nju idu i parking i dodatna prostorija za korištenje.

Kuća se sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom, kupatilom i galerijom od oko 30 kvadrata i košta 54.000 eura.

Stan u Haniotiju 55.000 eura

U grupi „Grčka top house“ stan u Hanotiju na 200 metara od mora prodaje se za 55.000 eura. Nekretnina od 40 kvadratnih metara nalazi se na drugom spratu, posjeduje spavaću sobu, dnevnu sa kuhinjom, kupatilo i terasu sa pogledom na zgradu i šetalište.

Još jeftiniji je apartman u Leptokariji. Naime, prema opisu iz oglasa, apartman od 25 kvadrata u novogradnji prodaje se za 39.000 eura. Ta nekretnina nalazi se u prizemlju, ima terasu i udaljena je samo 800 metara od plaže.

Stan od 50 kvadrata, sa pogledom na Solun na prodaju je po cijeni od 65.000 evra. Kako je u oglasu navedeno, stan se nalazi u ulici Egnacija, na 9. spratu, ima dije sobe, kuhinju, kupatilo i veliku terasu za uživanje i odličan je za izdavanje kao i za stalni boravak.

Na Lefkadi kuća za 30.000 eura

Na poznatim grčkim za siteovima oglašavanje nekretnina na prodaju, mogu se pronaći nekretnine i za 30.000 eura. Takva jedna nalazi se na Lefkadi. Kuća ima 65 kvadratnih metara, a prema opisu iz oglasa ima samo jednu sobu.

U oglasu nema opisa kao ni fotografija koje bi opisale unutrašnje stanje nekretnine, ali je naglašeno da se radi o staroj gradnji, napravljenoj 1960 godine. Ono što je posebno primamljivo, nekretnina se nalazi na placu od 130 kvadratnih metara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli:

Na pravom putu

Slične vijesti