19 Aprila, 2024

Prijava

PRivatnost

Internet stranica Box.ba (u daljenjen Box.ba) namijenjena je pojedincima, preduzećima, obrtnicima, lokalnim samoupravama i državnim institucijama koje žele biti objektivno informisani o svim važnijim društvenim događanjima. Osim informisanja, box.ba teži okupljanju svih konstruktivnih protagonista koji kroz informisanje teže opštem dobru.

LIČNI PODACI – SVRHA PRIKUPLJANJA I OBRADE

lični podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na ovim internetskim stranicama koristiti će se isključivo u svrhu pružanja informacija za koje je posjetitelj iskazao interes.

Za komunikaciju s posjetiteljima, Box.ba koristi internu bazu podataka, čime lični podaci ostaju samo kod box.ba

Web stranica box.ba je smještena na serverima zaštičene kompanije

INTERNETSKE ADRESE

Internetske (IP) adrese posjetitelja koriste se isključivo za izradu statističkih izvještaja putem servisa Google Analytics. box.ba putem IP adrese ne može jednoznačno identificirati posjetitelje, osim u slučaju registriranih korisnika koji su registracijom prihvatili identificirati se.

KOLAČIĆI

Za potrebe izrade i praćenja statistike posjetitelja, ove stranice koriste kolačiće (cookies) – male datoteke koje se zapisuju na PC posjetitelja kako bi pomogle u prilagodbi korisničkog iskustva.

SIGURNOST

Autentičnost internetskog poslužitelja moguće je utvrditi provjerom certifikata Box.ba u internetskom pregledniku.

Razmjena informacija sa poslužiteljem Box.ba osigurana je snažnom enkripcijom.

Pružateljima usluga koji imaju pristup ličnim podacima ustupljenim na korištenje, Box.ba odabire temeljem procjene rizika, te od svake treće strane koja ostvaruje pristup ovakvim podacima zahtjeva primjerenu razinu zaštite ličnih podataka

KONTAKT

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici privatnosti Ka5aN.ba, možete zatražiti na Box.ba , a na istu se adresu možete obratiti i za ispunjavanje svojih prava na privatnost i zaštitu ličnih podataka.