19 Marta, 2024

Prijava

Zimska idila može da počne: Decembarska ponuda Sportsko-rekreativnog centra Ajdinovići

Sportsko – rekreativni centar Ajdinovići u decembru ponovno otvara vrata za svoje goste. Novi izgled hotela i restorana, preuređenog šetališta te novoizgrađena smještajna jedinica su samo neke od novosti koje će goste bez sumnje oduševiti.

All inclusive aranžman nudi gostima tri obroka i neograničenu konzumacija hrane na bazi švedskog stola koja neće ostaviti ravnodušnim niti najzahtjevnije posjetitelja. Gosti mogu uživati u domaćim proizvodima karakterističnim za dato podneblje uz ostale delicije koje čine bogatu gastronomsku ponudu.

U okviru all inclusive aranžmana, na raspolaganju su usluge SPA centra: bazen sa toplom vodom, jacuzzi, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople klupe, ležaljke, tuševi, bar, pogled na bogato prirodno okruženje.

zoološki vrt

Više od 40 vrsta domaćih i autohtonih životinja na prostranim poljima kompleksa Ajdinovići uživaju poseban tretman i brigu uposlenika. Alpsko – Tirolski jelen i jelen lopatar privući će pažnju svakog gosta svojim veličanstvenim izgledom kao i bosansko – brdski konji koji svakodnevno galopiraju livadom. Zoološki vrt je jedinstvena prilika za upoznavanje i evropskog sivog vuka, crvene lisice i smeđeg medvjeda koji su postali glavna atrakcija i miljenici gostiju.

 

Cijene boravka

Ajdinovići su za cijenjene goste pripremili ponudu za dvije noći i tri dana po cijeni od 165 KM po osobi radnim danima i 220 KM po osobi vikendom.

Cijena boravka jedne noći i dva dana iznosi 115 KM po osobi radnima danima i 154 KM po osobi vikendom.

Djeca do 5 godina imaju besplatan boravak dok djeca od 5 do 15 godina plaćaju samo 50 posto cijene.

Smještajne jedinice

Za svoj boravak gosti mogu odabrati i nekoliko različitih smještajnih jedinica i to: hotelski smještaj, zgrada depadansa u samom središtu Centra, bungalovi uz šetnjice i jezera, planinske kuće okružene crnogoričnom šumom ili luksuzne vile u tihoj zoni Centra.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: