13 Aprila, 2024

Prijava

Američki kongresmen optužuje SAD za skrivanje istine o NLO: “Da žele, pretvorili bi nas u ćumur”

Republikanski kongresmen iz Tenesija Tima Barket, član Odbora Predstavničkog doma SAD koji nadzire saslušanja o NLO, tvrdi da je video povjerljive snimke na kojima se vide letjelice koje “prkose fizici kakvu poznajemo“.

Kongresmen Barket vjeruje da nema sumnje da ti objekti na nebu nisu sa Zemlje, kaže kako imaju sposobnost da zarone pod vodu, kao i da nikada za sobom ne ostavljaju tragove toplote. Kongresmen je za podkast “Ivent horajzon“ rekao da se “srećemo sa vladinim zataškavanjem vjerovatno još od otprilike 1897. godine kada se u Aurori u Teksasu srušio NLO“.

“One (vanzemaljske letjelice) mogu da putuju svjetlosnim godinama ili brzinama za koje smo vidjeli da prkose fizici kakvu poznajemo“, rekao je Barket. On je dodao da te letjelice “mogu da nastave da lete pod vodom i ne ostavljaju nikakav toplotni trag“. “Ako ta bića s drugog svijeta imaju tehnologiju koja nije slična ničemu što poznajemo na Zemlji, onda bi mogli da nas pretvore u ćumur.

Zato ne mislim da su nam prijetnja, inače bi već to bili“, rekao je Barket. On dodaje da se skrivanje ovog pitanja svodi na “moć, korupciju i uticaj novca“.

Izjave kongresmena Barketa oslanjaju se na nedavno objavljene izjave zviždača iz Pentagona Dejvida Graša, koji je izjavio da SAD već decenijama vode tajni program u vezi sa NLO, kao i da su neke od otkrivenih “neljudskih inteligencija“ zlonamjerne i da su čak ubile ljude.

Graš je 14 godina služio u američkom vazduhoplovstvu, gdje je i odlikovan, a potom je nastavio da radi za Nacionalnu geoprostorno-obavještajnu agenciju (NGA) i Nacionalni ured za izviđanje (NRA), američke obavještajne agencije zadužene za prikupljanje satelitskih i sličnih podataka u zračnim snagama. On tvrdi da je za podatke o NLO saznao od ljudi koji su učestvovali u tim programima.

Kako tvrdi, SAD i druge nacije su uključene u strogo povjerljivu trku u naoružanju koja traje već 80 godina, kako bi naoružali srušene NLO-e.

“Postojanje složenih istorijskih programa koji uključuju koordinirano pronalaženje i proučavanje egzotičnih materijala, koji datiraju iz ranog 20. vijeka, više ne bi trebalo da ostanu tajna“, smatra Graš. Senator iz Floride Marko Rubio također je otkrio da mu se obratilo nekoliko visokih vladinih zvaničnika, koji su rekli da “iz prve ruke imaju saznanja o NLO programima“. Graš tvrdi da su informacije koje je primio nezakonito uskraćene Kongresu jer su se vojska, obavještajna zajednica i njihovi privatni izvođači utrkivali kako bi tiho iskoristili tehnologiju, navode američki mediji. Barket i njegove kolege iz Kongresa nadaju se da će doći do tih informacija u saslušanjima o NLO koja slijede.

On je pozvao da se iznesu sve informacije. “Možemo to podneti. Prestanite s arogancijom. Prestanite s korupcijom“, dodao je. Na pitanje mogu li čudne stvari koje vidimo na nebu da utiču na nacionalnu ili globalnu sigurnost, kongresmen je brzo odgovorio: “100 posto, nema sumnje“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: