5 Decembra, 2023

Prijava

Dani komunikacija u Rovinju imaju ekskluzivnog gosta: Velika najava za Edwarda Snowdena

Jedan od najboljih hrvatskih festivala ovoga proleća će u Rovinju još jednom otvoriti svoja vrata, a najavljen je intervju videopozivom s globalnom superzvijezdom Edvardom Snoudenom.

Dani komunikacija, poznati po postavljanju nekonvencionalnih pitanja i potrazi za nesvakidašnjim odgovorima, vraćaju se u Rovinj od 20. do 23. aprila, uz niz novih lica svjetske industrije.

Sve što učinimo danas trajati će zauvijek. Ne zato što želimo da zapamtimo – nego zato što nam više nije dozvoljeno da zaboravimo“, rekao je Snouden, koji je reskirao sve u trenutku kada je razotkrio sistem masovnog nadzora i šokirao svet 2013. godine.

Snouden je jedno od najistaknutijih imena svetske istorije kada je riječ o privatnosti, javnim interesima i sigurnosti na internetu, tema od kojih ne možemo niti želimo da pobegnemo“, izjavila je direktorica festivala i direktorica programa Dana komunikacija Dunja Ivana Ballon.

Svoju stranu priče će s prisutnima podijeliti javljanjem uživo iz Moskve video pozivom, a učesnici festivala potom će imati priliku da mu postave pitanja i čuju kako je izgledao njegov život u Moskvi prije deset godina, a kako izgleda sada.
Dani komunikacija tu ne staju: osim što će na tri dana postati mjesto susreta nekih od najuticajnijih svjetskih ličnosti komunikacijske industrije, očekuje se i niz predavanja i diskusija s hrvatskim stručnjacima.
Svi kreativci, marketingaši, digitalci, mediji i drugi komunikatori koji se i ove godine žele naći u društvu domaćih i svetskih tržišnih lidera informacije o učešću mogu pronaći na www.danikomunikacija.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: