4 Oktobra, 2023

Prijava

Montana je trpila ogromne bolove zbog vanzemaljaca koji je zaposjeo: “Oprezno gledajte”

Model OnlyFansa, Miša Montana (32), prisjetila se boli tetoviranja vanzemaljca s pipcima na svojoj vagini, tvrdeći da krema za umrtvljivanje jednostavno nije djelovala, ali ne žali što je to uradila.

Manekenka OnlyFansa koja je uživo prenosila tetoviranje vanzemaljca na svojoj vagini, upozorila je da je bol gora od porođaja.

Miša Montana pojavila se u nedavnoj epizodi Holi Rendal Anfiltered kako bi razgovarala o intimnim detaljima tetoviranja svoje vagine.

Ona je rekla da je provela šest sati s izuzetno detaljnim fotorealističnim dizajnom vanzemaljca s pipcima trajno urezanim na njenim intimnim delovima, ali bol je bila tako jaka da krema za umrtvljivanje nije uopšte pomogla.

U epizodi podkasta, koja ima više od 27.000 pregleda, Miša je rekla da ju je jako boljelo, nije mislila da će trajati tako dugo, ali je bilo mnogo detalja.

Prisjećajući se najgore boli od svih boli, dodala je da je najgori dio toga bio kao velika tetiva koja se proteže od unutrašnje strane butine do kuka.

– Bilo je gore od porođaja i grčevito sam plakala. Nikad nisam plakala tokom tetoviranja zbog boli, ali preboliš to – rekla je i dodala da obično nije tako dugotrajna, ali „ima toliko nerava i toga dole“.

Zvijezda za odrasle tvrdila je da je dole imala kremu za umrtvljivanje, ali ona nije ništa ublažila bol. Ne vjeruje da je išta moglo to da učini boljim.

Gledaoci su bili fascinirani njenom tetovažom, tvrdeći da su krenuli da je traže kako bi saznali kako izgleda, te da su bili zadovoljni onim što su vidjeli.

Jedan korisnik je rekao: „Ima kvalitetne tetovaže. To nisu uobičajene stvari, imaju puno detalja. Mora da je jako bolelo.“

Drugi je dodao: „Malo sam istraživao i vau. Ona je stvarno otkačena. Sviđa mi se,“ dok su neki upozoravali da se „oprezno gleda“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: