27 Aprila, 2024

Prijava

Žene fudbalera u Kataru prave lom, privatne zabave uz alkohol i bikinije postaju svakodnevica

Sudeći prema pisanju medija, te tračarenju po društvenim mrežama, žene fudbalera su ovoga puta umješale svoja umjeća u loše rezultate mnogih reprezentacija na planetarnom fudbalskom turniru. Čini se, ipak, da ovu muku nemaju samo navijači, već se umnogome govori o ponašanju ljepših polovina i drugih selekcija.

Uoči okršaja između Engleske i Velsa na Svjetskom prvenstvu u Kataru, žene fudbalera Velsa ludo su se zabavljale na privatnom partyu u Dubaiju, a fotografije su se ubrzo pojavile i na Instagramu.

Na jednoj fotografiji vidi se kako vjerenica golmana Krisa Mefama, Džodi Frensis, i partnerka Itana Ampadua, Sara Sa, nižu jedno za drugim pićem u objektu koji izgleda kao klub na plaži.

Djevojke su se navodno okupile kako bi zajedno ručale, no ručak se brzo pretvorio u razuzdanu zabavu.

Ema, verenica velškog veznjaka Meta Smita, snimala se s čašom u ruci te je pozirala sa Džodi i Nikol Hegan, koju povezuju sa bekom Nikom Vilijamsom. Ema je također snimila selfi u ogledalu obučena u tamni bikini, prenosi Index.hr.

Na drugim fotografijama i snimcima vide se djevojke koje piju votku iz flaše, pokušavajući da naprave stoj na rukama i plešući u bikinijima oko stola prepunog hranom.

Ovakva „podrška“ igračima Velsa nije pomogla, jer su ispali sa Svetskog prvenstva izgubivši od Velsa rezultatom 3:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: