29 Januara, 2023

Prijava

Twitterov taster za izmjenu poruka je stigao, ali neki će morati još da čekaju

Twitter Blue pretplatnici u Kanadi, Australiji i na Novom Zelandu će prvi dobiti opciju izmene tvitova.

Nakon što su korisnici godinama molili Twitter da implementira taster za izmenu tvitova, želja im je konačno ispunjena. Kompanija je počela da isporučuje funkciju korisnicima u Kanadi, Australiji i na Novom Zelandu.

Međutim, funkcija ja dostupna samo Twitter Blue pretplatnicima. Pored toga, opcija nije dostupna u Sjedinjenim Američkim Državama, koji će je dobiti uskoro. Takođe, Twitter planira da je ponudi i na drugim tržištima.

Twitter Blue pretplatnici, koji su poslali tvit i uvideli da su napravili grešku, imaće 30 minuta da izvrše izmene. Tokom tog vremenskog perioda tvit će moći da izmene do pet puta. Zbog transparentnosti, u tvitu će se videti “last edited” oznaka i vreme poslednje izmene. Klikom na nju, videće se kompletan istorijat izmena.

Kompanija tehnički još uvek testira opciju izmene tvitova – biće dostupna u okviru Labs sekcije Twitter Blue servisa, čija pretplata košta pet dolara mesečno.

Prema navodima sa stranice za podršku, moći će da se menjaju samo originalni tvitovi i citati. Teme, odgovori, retvitovi, zakačeni tvitovi, Super Follow tvitovi i oni koji dolaze sa eksternih sajtova neće moći da se menjaju.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Na pravom putu

Slične vijesti