27 Aprila, 2024

Prijava

Muškarci odavno tvrde da nema ružnih žena ali kad žena to potvrdi sve postaje čudno, evo o kome se radi

Većini mladih djevojka javlja se uvjerenje da se 40te godine deklarišu kao starost, ali žene koje su malo iskusnije i zrelije znaju da tu nema šta da ih brine.

Ne bi trebalo upoređvati žene shodno periodu života i uzrasta kojem pripadaju, možda je potrebno samo poštovati određena pravila i izgledati dobro. Kao što je rekla velika Koko Šanel: Niko nije mlad poslije 40. godine, ali neodoljivi možemo biti bilo kada.

Da bi izgledala zadovoljno i ispunjeno žena nakon 40. godine bi trebalo da obrati pažnju na ovih pet važnih pravila:
1. Izbjegavanje stresa
Stres bi trebale izbjegavati bilo da se radi o poslovnom ili privatnom životu. Takođe, važno bi bilo prepoznati kako se vaše tijelo bori sa određenim obavezama i potrebama. Noćni izlazak i ne ispavanost vjerovatno na vas isto ne utiču kao u dvadesetima. Važno je da sada imate dnevnu rutinu i za vas dobar i ispunjen dan. Na taj način izgledaćete zadovoljno, ali i atraktivno. Naravno, trebalo bi da izbjegavate bilo kakve rasprave i sukobe, ponekad je važnije da ste srećne nego dokazivati da ste u pravu.
2. Imajte vrijeme samo za sebe
Vaše vrijeme ćete same rasporediti, ali je svakako nephodno da imate jedan dio dana samo za sebe. To ne znači da morate da spavate, ležite ili samo odmarate. Naravno, radite stvari koje vama prijaju i koje vas ispunjavaju. Imajte hobije i aktivnosti u kojima uživate.
3. Sportske aktivnosti
Biti aktivna je veoma značajno. Ukoliko se čak i ne bavite sportom, ili niste sportista u duši to ne znači da redovne šetnje ili lagano trčanje vam ne bi značilo. Baš suprotno. Važno je da određene aktivnosti koje su vezane za vaše tijelo obavljate redovno, slabijim ili jačim intenzitetom kako to vama odgovara. Vaše tijelo to pameti.
4. Ne opterećujte se da budete idealne
Ne težite da se stalno prikazujete u najboljem svjetlu i da budete najbolje u svemu. Uvijek možete izdvojiti nešto čime ćete biti nezadovoljne. To vrijeme je prošlo, treba da budete svjesne sebe i svojih kvaliteta. Volite se baš onakve kakve jeste.
5. Ne ustručavajte se ljubavi i emocija
Ne obraćajte pažnju na potencijalne priče da je vrijeme za ljubav prošlo. Prije svega volite sebe i dopustite sebi da se prepustite ljubavi, strasti i emocijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: