21 Maja, 2024

Prijava

Mirza Teletović otvorio košarkaški teren u Jablanici

Bosanskohercegovački košarkaš Mirza Teletović u nedjelju, 2. srpnja, otvorio je košarkaški teren u Jablanici na mjestu gdje je učio igrati košarku.

“Na ovom, do jučer betonskom terenu, zavolio sam košarku, zavolio sam zvuk lopte koja para mrežicu. Zavolio sam igru, a ta igra mi je dala prijatelje za cijeli život. Igralište pored škole, ispod moje kuće u Jablanici gdje sam se vratio živjeti s obitelji, godinama je zapušteno i godinama planiram to promijeniti, a ove godine smo i uspjeli u tome”, napisao je Teletović na svom Facebook profilu.

Obnovljeni su teren i tribine, te je postavljena zaštitna ograda.

“Zajedno s donatorom kojeg smo doveli obnovljeni su teren i tribine,  postavljena je zaštitna ograda, kao i najmoderniji reflektori, te sa zadovoljstvom ovaj teren poklanjam građanima moje Jablanice, a prvenstveno djeci. Već u prvom satu nakon obnove terena, na njemu je bilo desetine dječaka i djevojčica, te se ponovo začula dječja galama i tapkanje lopte po terenu”, kazao je Teletović.

Istaknuo je kako je sretan što Jablanica ponovno ima uvjete da stvori nove uspješne košarkaše i košarkašice.

“U narednih nekoliko dana, na ovom terenu će dječaci i djevojčice uživati u košarkaškom kampu ‘MT3’ odakle će, uvjeren sam, ponijeti pregršt lijepih uspomena, koje će ih pratiti cijeli život. Hvala direktorici škole Sabini Palić, načelniku Damiru Šabanoviću, Selmi Salkanović čija je kompanija ‘#Mozzart’ donirala značajan dio sredstava. Hvala svima koji su pomogli da Jablanica ponovo ima multifunkcionalni teren od kojeg će, uvjeren sam, najviše koristi imati naša djeca”, stoji u Teletovićevoj objavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: