26 Aprila, 2024

Prijava

Tramp ponovo na CNNu nakon sedam godina

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp pojaviće se na CNNu prvi put od 2016. godine.

On će od 20 sati po lokalnom vremenu odgovarati na pitanja novinarke Kejtlin Kolins i pojedinih birača u gradskoj vijećnici u Nju Hempširu, piše Blumberg.

U publici će biti republikanci i birači koji još nisu odlučili za koga će glasati na stranačkim izborima, uoči predsedničkih izbora 2024. godine.

Ovo biti prvo Trampovo pojavljivanje u medijima nakon što ga je savezni sud u Njujorku proglasio krivim za seksualni napad na književnicu Elizabet Džin Kerol, javlja Tanjug.

Prema pisanju Blumberga, razgovor sa Trampom biće emitovan u trenutku kada Kris Liht, novi šef CNNa, pokušava da poboljša rejting i prihode televizije kreiranjem manje pristrasnog programa.

Liht vjeruje da CNN može da postane alternativa Fox Newsu za neke republikanske gledaoce, a dio njegove strategije je da prestane sa plaćanjem republikanskih stručnjaka i da u program uključi zakonodavce iz Republikanske partije.

Pored toga, emisija sa Trampom mogla bi da pomogne televizijskoj mreži da pridobije druge republikance koji su u strahu da bi njihovo pristajanje na gostovanje moglo da ih udalji od biračkog tijela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: