4 Juna, 2023

Prijava

Noć provede u društvu žena lakog morala, izađe na teren i “pojede” najboljeg na svijetu

Iako bi van terena vodili buran život na terenu su bili neprikosnoveni, takvi igrači se mogu naborajne prste. Među njima je svakako jedan od najboljih bekova u historiji fudbala i čovjek koji je na neki način obilježio jednu eru. 

Rijetki se usuđuju tokom karijere zamijeniti dresove ljutih rivala. Upravo je to uradio protagnosit ove priče koji je već neko vrijeme u fudbalskoj penziji, ali je zbog svojih partija ostavio neizbrisiv trag.

Igrao je za Arsenal i Chelsea, a na kraju karijere i Romu te LA Galay. Dugo godina je bio i reprezentativac Engleske te je objektivno smatran najboljim lijevim bekom na svijetu. Riječ je o Ashleyu Coleu.

Uvijek je formalno imao djevojku, međutim provođenje i lude zabave sa djevojkama lakog morala mu je postalo uobičajna navika. Ipak, iako bi iza njega bile lude i divljačke noći kada bi izašao na teren bio je nepremostiva prepreka za napadače.

Dok je bio u vezi sa Cheryl Tweedy imao je afere sa tri žene zbog čega se umalo i razveo, međutim nakon niza novih optužbi za prevera brak je okončan 2010. godine.

Osim što je bio sklon “prijateljicama noći”, bio je sklon i alkoholu pa bi ga policija vrlo često privodila zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Jedne prilike mu je oduzeta vozačka dozvola na četiri mjeseca.

Jedne prilike je fotografisan kako se ludo provodi u jednom od noćnih klubova sa desetak djevojaka. Navodno je samo za jednu noć znao potrošiti po 20.000 funti.

Međutim, kada bi došle utakmice, onda bi pokazivao kakav je majstor. Koliko je tvrd orah najbolje govori činjenica da ga je Cristiano Ronaldo izabrao kao najboljeg rivala.

U svom prvom mandatu na Old Traffordu kada je Ronaldo bio najbolji igrač svijeta, čuveni Portugalac je na jednom meču protiv Chelseaja pobjegao na drugu stranu terena.

Koliko je bio agresivan i čvrst prema Ronaldu najbolje govori činjenica da je Cole natjerao zvijezdu Uniteda na suze te mu je signalizirao da ga je strpao u džep.

Zaradio je ogroman novac te može sebi priuštiti da uživa u luksuzu. Kako je stario tako je i postajao druga osoba. Trenutno je ovaj 41-godišnjak pomoćni trener u Evertonu i zaručen je za dugogodišnju djevojku Sharon Canu s kojom ima dvoje djece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli:

Na pravom putu

Slične vijesti