29 Januara, 2023

Prijava

Ovo su najbolje serije: “Nasljednici”, “Ted Laso” i “Bijeli lotos” osvojili “Emi”

Emi nagradu za najbolju dramsku seriju osvojila je HBO serija “Nasljednici”.

Na 74. dodjeli najpoznatije televizijske nagrade za najbolju mini seriju proglašena je serija “Beli lotos”, a za najbolju humorističku seriju “Ted Laso”.
HBO serijal “Zavještanje” sa Brajanom Koksom u ulozi patrijarha porodice koja se bori za kontrolu nad medijskom dinastijom, bila je i jeste favorit za glavnu nagradu. U konkurenciji za najbolju dramu našle su se serije, između ostalih, serije “Igra lignji”, “Zovi dušu”, “Euforija”.
Serija “Bijeli lotos”, čija se radnja vrti oko bogatih gostiju i radnika luksuznog odmarališta koji im se udvaraju, dobila je nagradu za najbolju mini seriju.
Serija “Ted Lasso” je drugu godinu zaredom osvojila najbolju komediju, a njene glavne zvijezde Džejson Sudeikis i Bret Goldštajn su po drugi put proglašeni za najboljeg glumca u komediji i za najboljeg sporednog glumca.
Južnokorejski glumac Li Jung-jae novo je lice na listi nagrada, koji je dobio Emi za najboljeg glumca u drami za ulogu u globalno popularnoj seriji “Igra lignji”. Time je postao prvi južnokorejski glumac koji je dobio ovu prestižnu nagradu za ulogu u drami koja nije na engleskom jeziku.
A Hvang Dong-hjuk, koji je producirao, napisao i režirao globalnu senzaciju o preživljavanju The Skuid Games, osvojio je Emi za najboljeg reditelja dramske serije.
Nagrada za najbolju glumicu u komediji dodeljena je Džin Smart za ulogu u seriji “Komičari”, a Zendaja je proglašena za najbolju glumicu u drami za ulogu u seriji Euforija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Na pravom putu

Slične vijesti