27 Aprila, 2024

Prijava

‘West Mlađi’ pobjednici turnira u malom nogometnu ‘Lipanjske zore Buna – 2022’

Uspješno je završen drugi po redu malonogometni turnir “Lipanjske zore Buna – 2022”, na kojem su pobjednički pehar pripao ekipi “West Mlađi” sa Smrčenjaka (Mostar).

Drugo mjesto odnijela je ekipa “Adictad” iz Mostara, dok je treće mjesto pripalo ekipi “Flatburg”, također iz Mostara. Ekipi iz Čitluka “The Basement Club” pripalo je četvrto mjesto.

Turnir je u četiri dana, koliko je trajao na igralištu OŠ Marina Držića Buna na Buni, uz sudjelovanje 32 ekipe iz Hercegovine i Hrvatske, posjetilo više od 5.000 posjetitelja, ljubitelja sporta, dobre zabave i mještana.

Završna večer turnira obilježena je i revijalnom utakmicom gdje su se odmjerile, mlade snage Bune i Veterani Bune, rezultatom 0:1, nakon čega su izvučeni sretni dobitnici vrijednih nagrada tombole.

Za dobru zabavu pobrinuo se pjevač Romeo Bilać sa svojim bendom.

Organizatori, Mladi s Bune, na kraju turnira zahvalili su se svim sudionicima na učešću, fair play igri, navijačima, sponzorima, donatorima i svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli organizaciju i održavanje ovogodišnjeg turnira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: