4 Maja, 2024

Prijava

Ko je to, šta je to, social media učionica ?!

Social media učionica u Sarajevu je poluskriveno mjesto za koje znaju kreativci koji redovno dolaze u naš prostor. Ljudi u social media učionici ne ometaju jedni druge kada je vrijeme da se radi, ali kada je vrijeme da se odmara također znaju da uživaju jer posao ne shvataju previše ozbiljno.

U Social media učionici  balansiramo rad i zabavu, pomažemo jedni drugima kada trebamo da učimo, predajemo, igramo se i zabavljamo se u samom procesu. Facebook

Social media učionica je društveno i kulturno čvorište za kreativce ali i mjesto gdje možeš popiti čaj i kafu, igrati društvene igre i imati potpuno besplatan kancelarijski prostor. Najvažnije je što je social media učionica moderan i otvoren ambijent u kome se uživa ali i mjesto gdje studenti, freelanceri i profesionalci mogu da rade, igraju se, provedu slobodno vrijeme u spokojnom u kreativnom okruženju koje godi oku i odmara um.

Kako mi to radimo ?

Trudimo se da ne ugrožavamo ili ograničavamo bilo čiju radnu atmosferu, ali da bi izvukli optimalne rezultate potrebno je da predložimo neke smjernice za rad.

–          Ideja je da se privih 20ak minuta ostavi za upoznavanje, a zatim da se svako posveti svom radu.

–          Svako po izboru pravi pauzu za ručak (u blizi se nalazi dosta restorana i fast food kioskaI mada je prijedlog da i ručak iskoristimo kao zajedničku aktivnost kako bi se što bolje upoznali.

Sve navedeno nije obavezno i sve je stvar dogovora na samom početku okupljanja.

Šta dobivate ?!

Wifi: 50 mbps/ 10 mbps

 neograničeno kafe i čaja*

 Broj coworking mesta: 6

 Upoznavanje interesantnih ljudi

 Radnu atmosferu sa povremenim ćaskanjem (ne kao u kancelariji i bez šefa!)

 Termini od 10:00 do 19:00

 Mnogo utičnica, i nizak nivo buke

Koliko me to sve košta ?!

U Social media učionici možete boraviti cijeli dan u periodu od 10:00h do 19:00 tj u takozvanom BASIC periodu po cijeni od 10,00 KM uz neograničeno korištenje kafe i čaja, ili boraviti četiri sata po cijeni od 8,00 KM uz iste povlastice.

Gdje se nalazimo ?

Husrefa Redžića 3. 

Naselje Ciglane 

71000 Sarajevo BiH

Ukoliko ti se ovo čini kao ponuda koju nikako ne bi trebalo propustiti PODIJELI ovu objavu !

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: