7 Decembra, 2023

Prijava

Jim Caviezel obećava otkriti umješanost CIA-e u trgovinu djecom vrijednom 34 milijarde dolara

Holivudski glumac Jim Caviezel šokirao je javnost najavom da će otkriti navodnu umješanost CIA-e u industriju trgovine djecom, koja vrijedi čak 34 milijarde dolara.  “Božja djeca više nisu na prodaju, i vrijeme je da otkrijemo istinu o ovom mračnom problemu koji pogađa naš svijet.”

Caviezel, najpoznatiji po svojoj ulozi Isusa u filmu “The Passion of the Christ”, tvrdi da je proveo mnogo vremena istražujući trgovinu djecom te da je skupio obilje dokaza o umješanosti CIA-e. Prema njegovim riječima, ova industrija trgovine djecom postaje sve veća i profitabilnija, a nevini životi su žrtve tog zla.

Iako Caviezel nije pružio detalje o prikupljenim dokazima, najavio je da će ih otkriti u nadolazećem dokumentarnom filmu koji trenutno snima. Ovaj film ima cilj osvijestiti javnost o šokantnoj stvarnosti trgovine djecom te pokazati navodnu umješanost CIA-e u tom kriminalnom lancu.

Reakcije na Caviezelovu najavu su pomješane. Dok neki podržavaju njegovu hrabrost i nadaju se da će istina isplivati na površinu, drugi su skeptični i pozivaju na pružanje konkretnih dokaza koji potvrđuju njegove tvrdnje.

Očekuje se da će Caviezelov dokumentarni film izazvati veliku pažnju i kontroverze. Organizacije koje se bore protiv trgovine djecom pozivaju se na vlasti da provedu istragu i temeljito istraže navode koje je iznio glumac.

Dok čekamo daljnje informacije i potvrde o ovim tvrdnjama, jasno je da je borba protiv trgovine djecom izuzetno važna i da zahtijeva zajedničke napore društva i vlasti kako bi se zaštitili najranjiviji članovi naše globalne zajednice – djeca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: