22 Aprila, 2024

Prijava

Agencija Prime Communications s podkastom Nauka govori u finalu za zlatnu IPRA nagradu

Podkast Nauka govori – projekat Društva za promociju prirodnih nauka “Nauka i svijet” u produkciji i uz PR podršku agencije PRIME Communications ušao je u finale za zlatnu nagradu Svjetske organizacije za odnose s javnošću u kategoriji PR on a shoestring.

Ovo je treći put da agencija ulazi u finale najprestižnije svjetske nagrade za odnose s javnošću čime potvrđuje kontinuitet kvaliteta, dosljednost i predanost etičnim odnosima s javnošću.

Podkast Nauka govori je pilot projekat sa četiri epizode usmjerene na popularizaciju nauke i povećanje naučne pismenost u Bosni i Hercegovini i u zemljama regiona – istog jezičkog područja.

Podkast je dostupan na sljedećim platformama:

YouTube: https://bit.ly/YouTube_PNG

Facebook: https://bit.ly/FBW_PNG

Spotify: https://bit.ly/naukagovori_spotify

RadioPublic: https://bit.ly/radiopublic_naukagovori

Apple Podcast: https://bit.ly/applepodcast_naukagovori

GooglePodcast: https://bit.ly/googlepodcast_PNG

PodbayFM: https://bit.ly/PBDB_PNG

CastBox: https://bit.ly/castbox_PNG

Transkripti podkasta su dostupni na: https://bit.ly/PNGtranskript, https://bit.ly/transkriptPNG2, https://bit.ly/NaukaGovori_Ep3_Transkript, https://bit.ly/transkript_PNG4.

Četiri centralne teme podkasta su: bazična nauka, zdravlje mladih, energetska tranzicija i žene u nauci. Pilot projekat – Podkast ”Nauka govori” je realizovan uz podršku Ambasade Savezne Republike Njemačke u Sarajevu. Stavovi i mišljenja izneseni u podkastima ne predstavljaju stavove Savezne Republike Njemačke.

IPRA – Međunarodno udruženje odnose s javnošću je vodeća svjetska mreža PR profesionalaca/ki kojoj je cilj da unaprijedi razvoj otvorene komunikacije i etičke prakse odnosa s javnošću. Zlatna svjetska nagrada za izvrsnost u odnosima s javnošću ustanovljena je 1990. godine i svake godine slavi izvanredna dostignuća globalnih profesionalaca u komunikaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: