27 Maja, 2024

Prijava

Manekenka objavila sliku koja mnogima oduzima dah i golica maštu

Britanska manekenka Demi Rouz (28) ponovo je oduševila brojne fanove na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju na kojoj se sunča po leđima i zadnjici.

Zanosna manekenka je zasjenila sve svojom guzom dok je ljenčarila na suncu potpuno gola, a njena seksi pozadina je bila samo delimično pokrivena.

“Nedeljno raspoloženje“, kratko je napisala u opisu fotografije koja je izazvala brojne komentare. “Previše si seksi“, “Nedeljom sam uvek na pogrešnom mjestu“, “Kakav pogled“, “Nevjerovatno si seksi“, “Slatki snovi“ – bili su samo neki od komentara pratilaca, a za manje od 24 sata objava je prikupila više od 400 hiljada lajkova.

Ova objava samo je jedna u nizu kojom manekenka oduševljava svoje fanove, a nisu joj ni seksi poze strance. Istovremeno, na radost mnogih, često je oskudno odevena. Iako bi mnogi pomislili da je zbog toga puna samopouzdanja, ljepotica tvrdi da nije tako. Svoju trenutnu karijeru modela smatra blagoslovom.

“Oduvijek sam željela da se bavim manekenstvom i kada jesam, smatram to blagoslovom jer sam odrasla u okruženju gdje su me maltretirali i nisam imala mnogo prijatelja“, priznala je nedavno gostujući na Radiju 1 Newsbeat.

Demi je također otvorila svoj profil OnliFans, gdje je za svoj sadržaj naplaćivala 22,22 dolara mesečno ili 119,99 dolara za pola godine. Međutim, ubrzo je donijela odluku da otkaže pretplatu na određeno vrijeme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: