27 Maja, 2024

Prijava

Google Chat dobija prediktivne poruke: Koriste veštačku inteligenciju u toku kucanja

Google Chat, aplikacija za razmenu poruka sada ima funkciju “pametnog pisanja” koje omogućava da veštačka inteligencija umjesto korisnika napiše prediktivne poruke u kontekstu trenutnog razgovora. Na taj način korisnicima će uštedjeti vreme izbjegavajući višak kucanja, objavila je kompanija na svom blog postu.

Google Chat, aplikacija za razmenu poruka sada ima funkciju “pametnog pisanja” koje omogućava da veštačka inteligencija umesto korisnika napiše prediktivne poruke u kontekstu trenutnog razgovora. Na taj način korisnicima će uštedjeti vreme izbjegavajući višak kucanja, objavila je kompanija na svom blog postu.

Kompanija napominje da će nova funkcija biti automatski uključena, ali je korisnici ukoliko im ne odgovara, mogu ručno isključiti. To mogu uraditi jednostavnim poništavanjem opcije “Enable predictive suggestions as you compose a message on web and desktop” u Smart compose delu u Chat podešavanjima. Svim korisnicima ažuriranje aplikacije biće dostupno od 26. juna, a opcija prediktivnih poruka biće dostupna za engleski, italijanski, portugalski, španski i francuski jezik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: