19 Marta, 2024

Prijava

Muftija Kudić izrazio suosjećanje sa porodicom dr. Azre Spahić

Muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić je povodom prerano ugašenog života dr. Azre Spahić uputio riječi suosjećanja porodici, prijateljima i rodbini.

– Izražavam najdublje suosjećanje sa porodicom dr. Azre Spahić. Ogroman je gubitak za cijelu našu zajednicu, a pogovoto kada znamo kakav je dragulj bila naša Azra, koja je svojim ponašanjem izazivala poštovanje i naklon, te svojom stručnošću i radom odavala dojam osobe koja će u budućnosti biti izvanredan stručnjak i pomagati ljudima u svojoj struci. Nažalost, to se neće desiti. Kao vjernici smo duboko ubijeđeni da oni koji izgube život na pravdi Boga imaju poseban tretman kod Gospodara i smisao njenog preranog odlaska sa ovog svijeta možemo dokučiti samo jakom vjerom i sviješću o tome da je mudrost našeg Stvoritelja nenadmašna – poručio je muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić.

On je upozorio na opasnost devijacija u društvu na pogubnost promovisanja pogrešnih vrijednosti kod omladine i na neodgovornost koja u našoj domovini poprima obrise karaktera, što nažalost ima za posljedicu i ovakav strašan događaj koji je imao za posljedicu smrt dr. Azre Spahić.

– Allaha molimo da Azri podari lijepi džennet, a porodici, rodbini i prijateljima sabur – istakao je muftija Kudić, saopćeno je iz Muftijstva bihaćkog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: