20 Aprila, 2024

Prijava

Ipak je sve politika: Vučić naredio Mitrović ukinuo Reality programe

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović objavio je večeras da će ukinuti rijaliti program „Zadruga”. On se, kako navodi, na taj čin odlučio na preporuku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Na preporuku Predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program „Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena Predsjednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa!”, napisao je Mitrović na „Tviteru”.

Na preporuku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog…

Vučić: Zamolio sam Mitovića da ukine rijaliti

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je tokom razgovara sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem rekao da jedan dio građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da razmotri mogućnost da ga ukine.

„Zamolio sam ga i rekao mu da jedan dio građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav i gledalaca Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Prije nego što sjednemo i razgovaramo o tome. Zamolio sam ga da prije nego što se razgovara u okviru REM-a i nekih drugih nadležnih institucija sam napravi taj potez i možda razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo da vidimo”, rekao je Vučić za TV Pink, javlja Tanjug.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: