Maj 31, 2023

Prijava

Лејла Њемчевић се учврстила на првој позицији УЦИ свјетске ранг листе

Најбоља бх. бициклисткиња Лејла Њемчевић након посљедњег уписа бодова учврстила се на првој позицији УЦИ свјетске маратон ранкинг листе. Свјетску листу предводи бх. такмичарка са 1.428 бодова, друго мјесто заузима њемица Стефание Дохрн са 1.336, док је на трећем мјесту Јанина Wуст из Швицарске са 1.305 УЦИ бодова.

Након посљедњег уписа бодова најбоља бх. бициклисткиња Лејла Њемчевић учврстила се на првој позицији УЦИ свјетске маратон ранкинг листе. Свјетску листу предводи наша такмичарка са 1.428 бодова, друго мјесто заузима њемица Стефание Дохрн са 1336, док је на трећем мјесту Јанина Wуст из Швицарске са 1.305 УЦИ бодова.

Њемчевић је повећала предност на ранкинг листи након побједе на првој утрци Свјетског купа ове сезоне у Чешкој, а приликом чега је уписала нових 250 УЦИ бодова, саопћено је из МТБ репрезентације БиХ.

Наредно такмичење за представницу БиХ је друга по реду утрка Свјетског купа у Италији, дужине 100 километара са 3.700 метара висинског успона, а која се одржава за двије седмице.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli:

Popularno

Na pravom putu

Slične vijesti