22 Maja, 2024

Prijava

Telemach BH dobitnik priznanja Digital Cup na Social Media Summitu

Pod generalnim pokroviteljstvom kompanije Telemach BH, u Sarajevu je održan Social Media Summit, koji je omogućio raznolik uvid u aktuelne teme iz svijeta društvenih mreža i otvorio nove perspektive za razvoj biznisa.

 

– Na osnovu znanja i iskustava koja su tokom Summita s publikom podijelili predstavnici marketinških agencija i kompanija, stručnjaci za društvene mreže, influenceri i kreatori sadržaja iz Bosne i Hercegovine i inostranstva, još jednom smo se uvjerili da je internet krucijalna tehnologija savremenog informacijskog doba i pokretač razvoja cijele jedne industrije okupljene oko društvenih mreža – kazala je menadžer za kampanje u kompaniji Telemach BH Brankica Radivojša.

Facebook, Twitter, Tik Tok, Instagram, LinkedIn i druge društvene mreže su među najvećim korisnicima interneta na globalnom nivou.

– Sa tačke gledišta vodećeg investitora u digitalizaciju zemlje, koji građanima i poslovnim subjektima BiH osigurava pristup najvećim brzinama interneta u regiji, važno nam je biti u toku s posljednjim dostignućima i perspektivama društvenih mreža. Telemach tim individualno i detaljno pristupa svakom komunikacijskom kanalu. Vodimo se istraživanjima i inovativnošću. Naši sadržaji su uvijek interaktivni kako bismo svojih korisnicima koji nas prate putem društvenih mreža osigurali odličan sadržaj –  naglasio je social media specialist u Telemachu BH Esad Zečević.

U okviru drugog izdanja Social Media Summita dodijeljena su priznanja „Digital Cup“ pojedincima i organizacijama čije su digitalne kampanje obilježile prošlu godinu.

Po riječima organizatora, nagrađeni su oni koji su „vođeni potrebama tržišta, uložili poseban trud, te svoju kreativnost izrazili maksimalno dobro, a pri tome ostvarili zavidne rezultate“. Među dobitnicima ovog priznanja je i Telemach BH za najbolju Facebook kampanju.

– Naš trud rad i inovativnost prepoznali su stručnjaci. Priznanje je dokaz naše posvećenosti ka novim tehnologijama i razvoju istih. Zahvaljujući modernoj, naprednoj tehnologiji, korisnici Telemach BH uživaju u pet puta većim brzinama interneta u odnosu na prosjek na tržištu, koje na GIGA mreži dostižu čak 1 Gbps, što je ogromna prednost za profesionalce na društvenim mrežama. Priznanje nam je podstrek za dalji rast i razvoj ali za dalje napredovanje u svim sferama u kojima djelujemo – zaključila je menadžer kampanja Telemach BH Belma Muhić, saopćeno je iz Telemacha BH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: