20 Aprila, 2024

Prijava

Stručna konferencija o trkačkim temama u sklopu Mostar Run Weekenda

U sklopu Mostar Run Weekenda u petak, 17. marta, s početkom u 19 sati u kongresnoj dvorani hotela Mepas održati će se stručna konferencija sa zanimljivim trkačkim temama.

O trčanju kao sredstvu razvoja aktivnog turizma kroz primjer Du Motion manifestacije u kojoj sudjeluju trkači iz preko 50 zemalja svijeta govoriti će direktor Dubrovačkog polumaratona Alen Bošković.

Na pitanja je li moguće prevenirati ozljede u trčanju, zašto nastaju i kako ih najbrže sanirati, odgovore će pokušati dati najbrži bh. fizioterapeut s bogatim trkačkim i rehabilitacijskim iskustvom Alen Raonić, član grupe trkača Capital Runners iz Sarajeva.

Poseban gost konferencije bit će Sašo Belovski, direktor organizacije Run Czech iz Praga, koja je trenutno jedna od najuspješnijih trkačkih organizacija u Europi.

“Belovski će predstaviti projekt “Super Halfs” niz od pet slavnih polumaratona koji će vas odvesti u Lisabon, Prag, Kopenhagen, Cardiff i Valenciju. Najsretniji među prisutnim osvojit će besplatni Super Voucher za sve SuperHalf utrke. Jedinstvena prilika da naučite više o ovom trkačkom mega događaju izravno od direktora projekta i dobijete inspiraciju za nove trkačke avanture”, poručuju organizatori.

Ulazak na konferenciju je potpuno besplatan kako za sudionike Mostar Run Weekenda, tako i za sve zainteresirane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: