21 Aprila, 2024

Prijava

Karleuuša htjela da ide na Euroviziju ali nije prošla, no ne odustaje …

Održano je finalno veče „Pjesme za Evroviziju“, Tim povodom oglasila se i Jelena Karleuša koja je rekla da je 2020. godine zajedno sa brazilskim transvestitom Pablom Vitarom trebalo da nastupi na najvećem muzičkom takmičenju na svetu, i to sa pjesmom „La bomba“, ali ju je u tome spriječila pandemija korone i „tehnički problemi“.

– Imam slovenački pasoš! Pored srpskog, imam i njihovo državljanstvo, pa mogu da predstavljam i Sloveniju na Evroviziji. Moja baka po majci je bila Slovenka, zato imam njihov pasoš. Dobila sam poziv od slovenačkih organizatora da ih predstavljam na Evroviziji. Pjesma ‘La bomba’ je ciljano rađena za Evroviziju. Kao specijalni gost na bini sa mnom je trebalo da se pojavi i Pablo Vitar. On je trebalo da bude naš kec iz rukava – priča Karleuša i dodaje da su se na kraju stvari iskomplikovale.

– Bilo je nekih tehničkih problema i odlučila sam da povučem pjesmu. Pametno sam postupila jer je te godine izbila pandemija koronavirusa i sve je stalo.

Jelena kaže da od te pjesme nije odustala, pa će se naći na njenom novom albumu „Alfa“, koji izlazi u maju ove godine:

– Pjesma je na „spenglišu“. Malo je na engleskom, malo na španskom. To je u svetu u trendu i svi to rade, od Kardi Bi do Dženifer Lopez – kaže Jelena.

Karleuša već neko vrijeme priča da će našu zemlju predstvaljati na Evroviziji samo ako je RTS direktno izabere, bez festivala.

– I vrapci na grani to znaju. Javni servis treba da me pozove jer me takmičenje sa bilo kim u ovoj zemlji ne interesuje. Naročito ne sa nekim amaterima ili ljudima koji ni u našoj zemlji nisu postigli uspeh, a kamoli u svetu. Strani mediji me stalno pitaju o Evroviziji, a ja se pravim da sam ja ta koja neće da ide. Ako me u Srbiji neće, ima ko hoće – rekla je ona za Informer, a prenosi Nova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: