29 Marta, 2024

Prijava

Italijanska i meksička kuhinja nisu najpopularnije: Pogledajte čiji specijaliteti su ih nadmašili

Kada su u pitanju najvoljenije svetske kuhinje, uglavnom prve na pamet padaju italijanska, meksička, kineska, ali postoji još jedna koja je popularnija od njih.

Nije u pitanju ni francuska ni indijska kuhinja, bar ako je sudeći po broju tagova na društvenim mrežama kao što su TikTok, Instagram i Reddit.
Korejska kuhinja je trenutno najpopularnija, jer ona pored tagova ima i najviše pozitivnih komentara i spominjanja na gorepomenutim mrežama, pokazuju podaci kompanije The Bucket List Company.
Ne, u pitanju nisu ni francuska ni indijska kuhinja, makar ako je sudeći po broju tagova na drutšvenim mrežama kao što su TikTok, Instagram i Reddit.
Najpopularnija kuhinja trenutno je korejska, jer ona pored tagova ima i najviše pozitivnih komentara i spominjanja na gorepomenutim mrežama, pokazuju podaci kompanije The Bucket List Company.
Mada, njihova lista najpopularnijih svetskih kuhinja ipak nije baš prepuna iznenađenja, jer se odmah iza korejske po popularnosti nalaze italijanska i meksička kuhinja.
Top 10 lista svetskih kuhinja izgleda ovako:
  1. korejska
  2. italijanska
  3. meksička
  4. japanska
  5. indijska
  6. kineska
  7. tajlandska
  8. vijetnamska
  9. filipinska
  10. turska

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: