18 Aprila, 2024

Prijava

Prenosi utakmica Eurolige narednih pet godina na Telemach BH

Korisnici Telemach BH će i narednih pet sezona uživati u praćenju elitne evropske klupske košarke. United Media, vodeća medijska kuća u jugoistočnoj Evropi i Euroleague Basketball, potpisali su novi petogodišnji ugovor.

Programi Sport Kluba će biti mjesto okupljanja ljubitelja košarke jer će se ekskluzivni prijenosi dva najjača evropska klupska takmičenja, Eurolige (Turkish Airlines EuroLeague) i Evropskog kupa (7DAYS EuroCup), narednih pet sezona emitovati u Bosni i Hercegovini.  Sport Klub programe u HD rezoluciji u svojim programskih shemama distribuira samo Telemach BH, što je posebna pogodnost za korisnike usluga ovog operatera.

Najbolji košarkaški klubovi Evrope (Real Madrid, Barcelona, ​​​​Anadolu Efes, Panathinaikos, Olympiakos…) i regiona (Cedevita Olimpija, Partizan, Crvena zvezda…) garancija su uzbudljivih utakmica u jednom od najpopularnijih sportova u Bosni i Hercegovini i svijetu.

– Nastojimo našim korisnicima obezbijediti što kvalitetnije programske sadržaje, među kojima su sigurno i  vrhunska evropska košarkaška takmičenja. Vjerujem da će naši gledaoci sa posebnom pažnjom pratiti mečeve u kojima igraju Musa, Kamenjaš, Lazić, Alibegović, Gegić,… ali i sve druge utakmice. Činjenica je da kod nas u Telemach BH košarka zauzima posebno mjesto, s obzirom da od 2018. kao generalni sponzor podržavamo KSBiH. Ovi dodatni sadržaji za naše korisnike, kojima i dalje nudimo veoma raznoliku ponudu različitih sportova, dodatna su potvrda našeg nastojanja da obezbijedimo najbolje korisničko iskustvo za sve korisnike Telemach BH – rekao je Admir Drinić, generalni direktor kompanije Telemach BH.

Svi ljubitelji košarke uz Telemach BH mogu da prate sve utakmice Eurolige i Eurokupa bilo gdje u Bosni i Hercegovini, ukoliko se pretplate na neki od EON ili Total TV paketa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: