21 Aprila, 2024

Prijava

VIDEO: Posjetio Diznilend 2.995 dana zaredom i postao rekorder

Dizni zaljubljenik Džef Rajc je ušao u Ginisovu knjigu rekorda sa 2.995 uzastopnih posjeta Diznilendu, u Anahajmu, u Kaliforniji, prenio je “NYP”.

Rajc, koji je u utorak konačno proglašen Ginisovim rekorderom, posjetio je “najsrećnije mjesto na Zemlji” počevši od 1. januara 2012. do 13. marta 2020. kada je prestao da ide jer je park zatvoren zbog pandemije kovida19.
Ovaj 50-godišnjak iz Hantington Biča u Kaliforniji, koji je dospeo na naslovne strane novina 2017. nakon što je dostigao 2.000 uzastopnih posjeta, rekao je da je započeo posjetu Diznilendu na Novu godinu 2012. sa bivšom djevojkom kada su oboje bili nezaposleni i mislio da će biti zabavno posjetiti tematski park svakog dana tokom prestupne godine.
Počelo je kao šala među prijateljima“, rekao je Rajc za Ginisovu knjigu rekorda.
Kako je Rajcova poseta Diznilendu dobijala sve više pažnje, postao je rival Mikiju Mausu i Paji Patku.
Onda su počeli u parku da me zaustavljaju radi slikanja i autograma“, rekao je Rajc.

Nakon što je dobio posao u bolnici, Rajc je i dalje posjećivao zabavni pak sa prijateljima, ali i sam.
Čak i kada sam dobio stalan posao pažljivo sam upoređivao program parka i moje obaveze da bih bio siguran da mogu da stignem u Diznilend prije nego što se zatvori kada su imali posebne događaje“, rekao je Rajc.
On je kazao da voli da šeta okolo, možda ode na vožnju ili se samo opusti u određenom delu zabavnog parka.
Rajc nije uvek išao na sve vožnje, ali je imao omiljenu, a to je Divlja vožnja gospodina Žabe.

 

Kada je sredinom marta 2020. objavljeno da će Diznilend biti privremeno zatvoren zbog pandemije, Rajc je dokumentovao svaki trenutak svog poslednjeg dana provedenog u zabavnom parku.
Dizni je Rajca nagradio poklon korpom i sertifikatom o počasnom državljanstvu nakon njegove 366. posete. Ponuđena mu je večera za završetak druge godine, a na 2.000 dan je dobio ranac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: