29 Marta, 2024

Prijava

Influenserka i OnlyFans zvijezda prodaje prljavu vodu iz kade za 200 $ (VIDEO)

Društvene mreže u današnje vreme ponajmanje služe za druženje kako im samo ime kaže, pošto su ih preplavili brojni digitalni preduzetnici i influenseri, koji ih koriste kao idealno sredstvo za proširenje biznisa preko armije pratilaca i punjenje sopstvenog bankovnog konta.

Jedna od njih je internet zvjezdica koja u digitalnom svijetu nastupa pod pseudonimom „Amouranth“, prelepa djevojka koja snimke strimuje preko platformi „Twitch“ i „OnlyFans“, specijalizovanih za sadržaj za odrasle.

Ova preduzetnica tvrdi da mjesečno zarađuje vrtoglavih milion i po dolara, a njen najnoviji poslovni poduhvat se može u najmanju ruku nazvati bizarnim.

Ona je, naime, svojim mnogobrojnim pratiocima i obožavaocima počela da prodaje pramenove kose i vodu u kojoj se kupala, piše Klubikon.

Osim što su proizvodi koje nudi „neobični“, nisu predviđeni za one plitkim džepom.

Kolekcija „Cutie Pa-TOOT-ies“ je limitirana na hiljadu pakete ličnih „vjetrova“ koje je konzervirala u potpisane limenke, a njima je pridodala i pramenove sopstvene kose.

Da biste posjedovali ovo „zadovoljstvo“, moraćete da izdvojite nevjerovatnih 1.000 dolara za jednu teglicu!

Ukoliko vam je to skupo, po cijeni od 200 dolara možete nabaviti jednu od 3000 limenki sa vodom iz kade u kojoj se kupala.

Izvor: Klubikon

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: