19 Aprila, 2024

Prijava

Bivši marinac postao žena, a sada želi da se vrati na staro: „Najveća greška u mom životu“

Bivši član mornarice ”Navy seal”, Kris Bek (55) postao je Kristin Bek, prije skoro deset godina. On sada navodno želi da povrati pol u kojem je rođen.

Kako se navodi u ”Radar online”, Kris je nezadovoljan trans-aktivistima koji su ga ”iskoristili”, kao i cjelokupnim procesom tranzicije, koji naziva ”najgorim iskustvom svog života”.

U nedavnom podkastu ”The Ronny Starbucks Show”, kako prenosi DailyMail, Bek je izjavio:

– Sve što vidite na CNN-u sa mojim licem, ne vjerujte ni riječ od toga. Sve što se desilo prethodnih deset godina uništilo mi je život. Ja sam uništio svoj život. Nisam žrtva. Ja sam ovo uradio sebi, ali mi je potrebna pomoć. Preuzimam potpunu odgovornost. Otišao sam na CNN, kao i na druga mjesta, i zato sam sada ovdje. Pokušavam da ispravim to.

Bek je prvi put otkrio javnosti da je transrodna osoba 2013.godine, tokom svog gostovanja na CNN-u. On je nakon toga prošao kroz proces rekonstrukcije lica kako bi što više podsjećao na ženu, prije nego što je započeo ceo proces promjene pola.

On također tvrdi da je ”iskorišten” i da ga je koristio dokror, koji mu je prepisao ženske hormone, kada je počeo da se identifikuje kao žena. Bek je bio visoko odlikovan član mornarice, koji sada vjeruje da ovo nije bilo ništa više od pokušaja da se normalizuje ”radikalana trans-tema”.

– Bio sam iskorišten, bio sam veoma naivan. Bio sam u lošem stanju, i to su iskoristili – rekao je Bek o svojoj jednočasovnoj konsultaciji sa doktorom. To je bila propaganda. Bio sam iskorišten veoma žestoko od strane ljudi koji su znali mnogo više od mene. Oni su znali šta rade, ja nisam – nastavlja on u svojoj ispovjesti.

– Postoji hiljade klinika za promjenu pola sagrađenih svuda po Americi. Čim dijete uđe i kaže ‘ja sam muškobanjasta’ ili ‘Ovako se osjećam prijatno’, psiholog kaže: ‘Oh ti si transeksualac’. I onda sljedećeg dana, daju ti hormone – iste hormone koje koriste za medicinsku kastraciju pedofila – objašnjava on, ”Sada, oni ovo daju zdravim 13-godišnjacima”.

– Da li ovo zvuči ispravno? Ovo je zašto govorim Americi da se probudi – postavlja pitanje Bek.

On još poručuje deci koja se osjećaju drugačije u svojoj koži: ”Morate da usporite.” A u osvrtu na svoje odluke u životu, ovaj bivši marinac kaže da bi nastavio sa svojim životom kada bi mogao i ne bi govorio ni riječ o tome. On je također objasnio da se njegovo stanje naziva ‘polna disforia’- često opisivana kao osjećaj nelagode zbog pola sa kojim ste rođeni.

Od ove objave, on je vratio svoje ime koje je imao kao muškarac i vjeren je za ženu.

IzvorRekreativno

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: