22 Maja, 2024

Prijava

Samohrani otac traži srodnu dušu: “Može biti i Kineskinja”

Zaljubljeni parovi se prilikom odlaska do oltara zaklinju na večnu ljubav, ali ponekad se desi da bračna idila ne potraje dugo, što može dovesti do velikog životnog razočaranja.

Međutim, Robert Radosavljević (32) iz Kladova nije dopustio da ga propali brak, iz kojeg je dobio kćerkicu sa bivšom suprugom obeshrabri, već je odlučio da nastavi da traga životnom partnerkom, nadajući se da će amorove strelice ovog puta pogoditi pravo mjesto.

Ovaj vrijedni samohrani otac kaže da nije previše izbirljiv, pa tako ne bi odbio ni Kineskinju, a čak mu ni fizički izgled nije presudan – bitno je samo da je prava ljubav u pitanju.

– Bio sam oženjen, imam i kćerku. Žena mi je samo ostavila dijete u rukama i otišla – započinje svoju priču Robert, koji se javio redakciji Telegrafa.

Kćerka mu je, kaže, najveće bogatstvo, ali ne može u životu sve sam.

– Pošten sam i radan, tražim ženu, može i Kineskinja kojoj trebaju papiri, znam da su neke i plaćale za to do čak i 30.000 evra. Imala bi sve. Inače, volim lijepe žene, ali ljepota nije presudna, samo da je normalna – priča i dodaje:

– Otišao bih i u Kinu s njom, ako mi sredi papire.

Stambeno je obezbeđen i veliki je radnik.

– Stambeno sam obezbjeđen, imam kuću na četiri sprata i radim na građevini. Može da se zaradi ko želi da radi – priča Robert i kaže da čeka da mu se neka djevojka javi i da uplovi u bračne vode, jer je nakon žene bio iskorišten za novac i ponovo ostavljen.

Izvor: Telegraf

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: