29 Marta, 2024

Prijava

Ko je sretan ni u h*** nije gladan: Čistio automobil i pronašao dobitni loto listić na više od 62.000 €

Čišćenje automobila nikad nije zabavan posao, jer se mnogo kojekakvih beskorisnih sitnica nagomila u vozilu ukoliko ga ne održavate redovno.

Međutim, fortuna je bila na strani jednog Velšanina, pošto je uspeo da pronađe loto listić koji je uplatio prije 6 sedmica.

Ispostavilo se – dobitni, pa je na svoj bankovni konto inkasirao pravo malo bogatstvo, koje planira da iskoristi za porodična putovanja i kao osiguranje za penzionerske dane.

Njegovo ime je Dion Dejvis i nije ni slutio da se u zadnjem dijelu njegovog automobila nalazi loto listić, koji je pronašao nekoliko dana pre Božića, za koji se ispostavilo da sadrži dobitnu kombinaciju brojeva.

Naime, mladić koji je trebalo da očisti automobil zamolio ga je da sve što ima uzme iz automobila kako ne bi bacio nešto vredno, piše News.com.au.

– Drago mi je što sam ga poslušao. Našao sam dobitni tiket, koji sam kupio prije nekoliko nedelja – rekao je Dion, a prenosi Telegraf.

Kada je pogledao listić video je da se brojevi poklapaju i tada je saznao da je osvojio više od 62.000 eura.

Dejvis, koji je po profesiji glumac, kaže da godinama svake nedelje igra igre na sreću. Dobitni brojevi jedan, 11, 17, 20 i 27 predstavljaju datume rođenja članova njegove porodice.

On je na ceremoniji uručivanja nagrade rekao da je kada je saznao da je listić dobitan, otišao kući i sa ženom pozvao Državnu lutriju.

– Kada su mi potvrdili da sam ja dobitnik, odveli smo naše komšije i prijatelje na večeru, kako bismo ih počastili – rekao je on.

Par ima 15- godišnjeg sina i uveliko planiraju da novcem koji su osvojili otputuju u Italiju.

Ostatak novca planiraju da ostave sa strane kao dopunu za penzioni fond.

IzvorTelegraf

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: