29 Marta, 2024

Prijava

Ima tri žene, ne radi i nema raspored za sex

Nik je sa svojom prvom suprugom već 15 godina, a u međuvremenu su u brak doveli još dvije žene. Njih tri su zaposlene, a on ne radi jer se ‘kralj rijetko pomiče na šahovskoj tabli’, pa tako i on

Amerikanke Ejpril, Dženifer i Daniel tri su žene koje dijele jednog supruga, Nika Dejvisa (39), i takav im brak odlično funkcioniše. Svi žive zajedno u kući i spavaju zajedno u krevetu.

– Nick je zbilja zahtjevan, pogotovo u krevetu. Sretna sam što imam posla s njim – otkrila je Ejpril (38), koja mu je prva supruga, prenosi The Sun.

Kako kaže, čak niti njegove se*sualne potrebe nisu toliki problem, već i njegova osebujna ličnost. Nik ne radi, jer smatra da za tim nema potrebe.

– Kralj se rijetko pomiče na šahovskoj tabli, a kraljica da – smatra Nik.

Ejpril i Nik upoznali su se na fakultetu i zajedno su već 15 godina. Dženifer (25) je Ejpril upoznala na poslu i uvela je u svoj brak prije pet godina.

– Dženifer je jako pametna i inteligentna, znala sam da će se odmah svidjeti Niku – rekla je Ejpril, pa dodala da se Dženifer uz njih osjeća nepobjedivom.

Trio je u svoj dinamičan život uveo i Daniel (22) prošle godine, a ceo proces zabilježili su u rijaliti TLC šou ‘Seeking Sister Wife’.

Vesela ekipa nedavno je upoznala i najnovijeg člana, a to je kćer koju je rodila Dženifer, malena Vera. S njima živi i Ejprilin sin Vilijam, kojem Nik nije biološki otac.

Nik se trudi odvojiti vreme za druženje nasamo sa svakom suprugom.

– Nemamo tačan raspored za ljubavne odnose, činimo to kad ja želim ili kad one to žele – ispričao je Nik, pa dodao da se uvijek zabavljaju u dvoje.

– Želim da svi budemo sretni i zadovoljni – rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: