28 Marta, 2024

Prijava

Dvije latino misice stupile u brak, frapirale javnost i srušile snove udvaračima širom svijeta (FOTO)

Dvije misice, čijim venama teče vrela latinoamerička krv, zaprepastile su svet objavom da su se vjenčale i time srušile snove potencijalnih udvarača širom svijeta, iako su godinama govorile da su samo dobre prijateljice.

Nakon ove vijesti, Marijana Varela i Fabiola Valentin, dvije djevojke gotovo nestvarne ljepote, odlučile su da podjele sa svojim obožavaocima na Instagramu video klip u kojem reklamiraju svoj novi parfem „Fenty Beauty“.

Međutim, ukoliko ste pomislili da se radi o običnoj reklami – prevarili ste se, pošto su Marijana i Fabioala željele da svijet sazna koliko se zapravo vole, pa se u njemu strasno ljube i razmjenjuju nježnosti.

Video prikazuje niz romantičnih trenutaka, a one podsjećaju da su se upoznale u Tajlandu kao i da je privlačnost među njima nastala u trenutku.

Marijana i Fabiola otkrile su i da imaju poseban nadimak jedna za drugu pa se zovu „moja mala čokolado“, piše „DM“.

Video ima više od 31 hiljadu lajkova, a fanovi im poručuju da su prelepe i da reklama sjajno izgleda.

Marijana (26) i Fabiola (22) upoznale su se tokom takmičenja za „Miss Grand International“ 2020 i obje su se našle u top 10 na ovom izboru, piše Stil Kurir.

Da njihova veza traje dvije godine, može se zaključiti po njihovim objavama na Instagramu, što bi značilo da su iskre planule dok su se njih dvije borile za krunu.

Dugo vremena su dvije ljepotice tvrdile da su samo prijateljice, ali to nije moglo da potraje zauvijek.

Marijana i Fabiola su vijest o vjenčanju saopštile uz romantičan video ispunjen emotivni momentima njihove veze, a na snimku se može vidjeti i njihova vjeridba kao i natpis: „Udaj se za mene“.

Nikada nisu javno pričale o detaljima romantične veze

Marijana iz Buenos Ajresa ima 138.000 pratilaca na Instagramu. Takmičila se na više izbora ljepote i čak je proglašena za Mis Univerzuma Argentine 2019. i Mis Velike Argentine sledeće godine.

I ona i njena partnerka imale su sličan životni put. Fabiola je 2020. proglašena za Mis Grand Portorika.

 

Otkako je završeno takmičenje za „Miss Grand International“, njih dvije su često objavljivale zajedničke postove na društvenim mrežama, tvrdeći da ih vezuje samo prijateljstvo.

Nikada nisu javno pričale o detaljima svoje veze, pa je nejasno kada tačno njih dvije počele da se zabavljaju.

Ljubav procvetala na Tajlandu

Prva objava o onome što je moglo da nasluti njihovu romansu bila je ona iz aprila 2021. na kojoj se vidi kako misice hodaju ruku pod ruku u Tajlandu.

Fabiola je bila ta koja je podijelila sa svima taj momenat napisavši: „Jedan od sjajnih poklona iz ovog iskustva bilo je vaše prijateljstvo, putovanja sa tobom je posebno i stvarno. Nedostaješ mi, djevojko moja“.

U avgustu 2021. Fabiola je dirljivo pozdravila svoju sadašnju ženu na njen rođendan, tvrdeći da se nada da će sačuvati njihovo „prijateljstvo zauvijek“.

Poželevši joj srećan rođendan, Fabiola je napisala: „Hvala što sam postala dio tvog života i saučesnik tvoje sreće. Ti si neprocenjivo blago i nadam se da ću zauvek imati naše prijateljstvo“.

Fanovi oduševljeni vestima da su stupile u brak

U decembru 2021. godine, Marijana je otputovala u Fabiolin rodni grad Portoriko i podsjetila svoju djevojku i buduću svekrvu. Misice su dobile pregršt čestitki nakon vesti da su se vjenčale.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: