29 Novembra, 2023

Prijava

Jaka kao vuk: Poznata voditeljica misli da je reinkarnacija Marine Tucaković

Jovana Jeremić već godinama vedri i oblači srpskom medijskom scenom, a svaki njen potez privlači pažnju javnosti.

Pored već čuvenih filozofskih umotvorina tzv. „Jovanizama“, kojima zabavlja svoje fanove, izgleda da je odlučila da se oproba kao tekstopisac, a kako kaže njene pjesme će imati „priču, dubinu i težinu“.

I to nije sve – ne planira da ih sama pjeva, već da ih piše za našu estradu, a prvu planira posveti našoj poznatoj pjevačici, koja još nije ni svjesna „poklona“ koji joj sprema.

Naime, Jovana se osvrnula na čuvenog tekstopisca Marinu Tucaković sa kojom je, prema njenim riječima, bila u jako dobrim odnosima i samim tim istakla da bi ona mogla da je naslijedi, piše Telegraf.

– Mislim da je naša javnost ostala dosta uskraćena nakon smrti Marine Tucaković. Ja sam neko ko vrlo voli da piše. Kada budem našla taj neki svoj mir i prostor gdje ću da živim, krenuću da pišem pjesme za pjevače.

Zato što sam ja škorpija u horoskopu kao i Marina Tucaković. Ona je mene mnogo voljela, kao što sam i ja nju. Mislim da sam sposobna kada imam inspiraciju da napišem dobru pjesmu – rekla je Jeremić u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Potom je također otkrila i kome će njena prva pjesma biti dodeljena.

– Moja najveća inspiracija je Aleksandra Prijović. Ekskluzivno ću ti reći, moja prva pjesma koju ću napisati biće posvećena baš njoj i tu pjesmu ću joj ja pokloniti.

Ona to ne zna, jer sam se ja samo probudila jedno jutro i razmišljala sam toliko o njoj koliki je borac i šta je sve uspela sama. Ja sam nju pratila još od takmičenja Zvijezde Granda. Znala sam da će ona napraviti ogromnu karijeru – otkrila je Jeremić i dodala:

– Ja neću pisati pjesme droga, s*ks, ludilo, džipovi, klubovi, satovi, itd. Moje pjesme će imati priču, težinu i dubinu. Negdje slično onom što voli da pjeva Ceca i Aleksandra Prijović.

Možda budem uspješna, a možda budem i neuspješna, ali ću da pokušam. To je zato što su „Jovanizmi“ doživjeli nevjerovatnu popularnost. Poslednji koji sam u nedelju smislila glasi ovako: „Najpre sam ostala sama kao pas, a onda postala jaka kao vuk“.

Izvor: Telegraf

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: