23 Aprila, 2024

Prijava

Turska glumica koju u BiH obožavaju nestala nakon zemljotresa, sumnja se na najgore

U seriji razornih zemljotresa koji su pogodili Tursku hiljade ljudi je izgubilo živote, a broj onih koji su pod ruševinama još uvijek je nepoznat. Kako pišu tamošnji mediji, traga se i za popularnom turskom glumicom Džansu Dere.

Glumica Džansu Dere, koja je dobro poznata publici u BiH, nestala je nakon niza snažnih zemljotresa koji su pogodili Tursku.

Kako prenose mediji u Turskoj, Džansu Dere je navodno pod ruševinama, a od nje već danima nema ni traga, ni glasa, pa se sumnja na najgore.

Tamošnju javnost dodatno zabrinjava to što se ni porodica popularne glumice još nije oglasila povodom ovih navoda.

Međutim, još uvijek nema potvrde da se Džansu Dere u vrijeme zemljotresa nalazila na jugu Turske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Glumica je poslednji put bila aktivna na Instagramu 5. januara, kada je objavila fotografiju.

Rođena je 14. oktobra 1980. godine u Ankari. Njena majka poreklom je iz Grčke, dok je otac iz Bugarske.

Od trenutka kada se prvi put pojavila u javnosti, oduševila je sve prirodnim izgledom, te važi za jednu od najlepših turskih glumica.

Zbog svoje ljepote 2000. godine ponijela je titulu Mis Turske, te je trebalo da predstavlja svoju zemlju na Izboru za Mis.

Kako se ovo takmičenje održavalo na Kipru, u gradu Nikoziji, grčkom dijelu, turska Vlada zabranila joj je učešće na svetskom takmičenju, te je Džansu ostala bez prilike da se bori za svjetsku krunu na izboru ljepote.

Prvobitno se bavila modelingom, gdje je bila zapažena zbog svog atraktivnog izgleda.

Međutim, njen život je krenuo u drugom smjeru. Upisala je Arheološki fakultet u Istanbulu koji je uspješno završila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cansu Dere (@cansudere)

Nakon diplomiranja, posvetila se glumi, te je počela da izgrađuje svoju glumačku karijeru, za koju se pokazali da je pravi izbor za nju jer joj je donijela slavu i popularnost. Džansu Dere tumačila je veliki broj zapaženih uloga u brojnim turskim serijama koje su se emitovale i bile veoma popularne i u Srbiji.

Glumila je u hit seriji „Ezel“, a tumačila je ulogu Ejšan Ataj, koja je bila najveća ljubav glavnog junaka Ezela, kog je igrao Kenan Imirzalioglu. Igrala je glavne uloge u serijama „Sila“ i „Sulejman Veličanstveni“,“Preljubnik“, i mnogim drugim.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: