14 Aprila, 2024

Prijava

„Pet sati dnevno provodim u kuhinji, moj posao je da kuham, perem i usrećim muža“ (VIDEO)

Mnogo je različitih recepata za uspešan brak i sretnu porodicu, pa tako Esti Vilijams (25) iz Virdžinije, SAD, smatra da je žena odgovorna sa sreću i blagostanje u domu.

Tako ona pet sati dnevno provodi u kuhinji i kaže da je njen posao da olakša život svom suprugu. Veruje u tradicionalne podjele uloge i tvrdi da bi muž trebao da bude taj koji hrani i štiti svoju porodicu, dok bi žena trebala da preuzme ulogu domaćice.

Uprkos tome što ona i suprug nemaju djece, Esti se ne slaže s tim da žene moraju da budu ravnopravne sa muškarcima, da rade i zarađuju, a nakon posla da kuhaju i čiste.

@esteecwilliams Create the perfect foundation and you’ll have a successful marriage ♾ #fyp #tradwife #megawife #wifetips #makewivesgreatagain #housewife #homemaker #sandwhichmaker #traditional #marriage #newlymarried ♬ original sound – Estee

Njen suprug Konor (23) radi kao električar, dok Esti ostaje kod kuće kako bi njihov dom uvek bio čist i ručak skuhan. Kaže kako svaki dan provede do pet sati pripremajući obroke.

– Ručak suprugu kuham veče prije, slažem mu odeću da sve bude organizirano i pobrinem se da kuća bude čista i da dobro miriše kad dođe kući. Služim svim njegovim potrebama kako bih mu olakšala život. Definitivno nisam odrastala u tradicionalnom okruženju. Roditelji su mi se razveli kad sam bila dijete, a mama je spajala kraj s krajem. Znala sam da ne želim da budem žena koja radi po cijeli dan, a onda mora da održava i kuću. Oduvijek sam znala da želim da budem domaćica i da imam partnera koji cijeni tu ulogu – ispričala je Esti.

@esteecwilliams Tradwife life #fyp #PrimeDayDreamDeals #housewife #homemaker #sahw #tradwife #traditionalwife #traditional #feminine #vintage #50shair #grandmahair #PlutoTVIsFree #AmazonMusicProudHeroe ♬ The Way I Am – Charlie Puth

– Kada smo se upoznali, studirala sam meteorologiju, ali nedugo nakon što smo započeli vezu odustala sam od fakulteta. Nisam ni planirala da imam karijeru jer sam znala da želim da ostanem kod kuće i brinem o domu i svom mužu – dodala je.

Iako je svaki dan u kući Esti se trudi da izgleda dobro. Uvek ima sređenu frizuru i šminku i stalno nosi haljine.

– Volim da izgledam lijepo. Takođe, imam vremena za hobije i nove vještine, tako da trenutno učim kako da održavam baštu, a uskoro ću početi i s umetničkim klizanjem. Konor ne mora prstom da mrdne po kući jer naporno radi da bi nas izdržavao – rekla je Esti i dodala da se ona i suprug nadaju da će ubrzo dobiti i decu.

– Voljela bih da ih školujem kod kuće. Jako vjerujem u odrastanje u kućnom okruženju, naročito u ovo današnje vrijeme – zaključila, a prenosi The Sun.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: