29 Marta, 2024

Prijava

Legenda našeg djetinjstva – Hulk Hogan ne osjeća donji dio tijela nakon operacije kičme

Svima nama koji smo odrastali u drugoj polovini 80-ih i prvoj polovini 90-ih u odličnom sjećanju nam je Hulk Hogan, vjerovatno najpoznatiji kečer na svetu, koji je u značajnoj mjeri doprinio popularizaciji američkog hrvanja.

Mišićavi brka je bio pravi superstar, koji je, pored toga što je „lomio“ protivnike u ringu, glumio u brojnim filnovima i serijama, latio se i mikrofona i pustio glas, a svojevremeno je imao i serijal akcionih figurica sa svojim likom, drugim riječima – živio je američki san.

Hogan (69) je i danas izuzetno popularan, iako se odavno ne bavi rvanjem, ali su godine bavljenja tim sportom ostavile posljedice na zdravlje.

Naime, on ne osjeća donji dio tijela nakon operacije leđa, što je potvrdio u svojoj emisiji Kurt Engl, nekadašnji hrvač i Hoganov blizak prijatelj, prenosi Index.

Inače, Hogan je i sam otkrio da je imao više od deset operacija kičme, koja ga je mučila kroz cijelu karijeru.

– Hoganu su izvadili živce iz donjeg dijela kičme. Ne osjeća donji dio tijela. Dosad je koristio štap za hodanje, ali sad uopšte ne osjeća bol. Ne osjeća ništa. Jako mi ga je žao. Unio je u ovaj biznis svoje srce i dušu i to ga je pojelo – rekao je Engl u svojoj emisiji „The Kurt Angle Show“.

Hogan je bio prvo planetarno popularno lice organizacije koja se u njegovo vreme brendirala pod imenom WWF.

Teri Džin Bolea, kako mu glasi pravo ime, rvačku karijeru je započeo davne 1977. godine, a aktivan je bio sve do 2012. godine.

Zaštitni znak su mu još uvijek specifični brkovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: