25 Aprila, 2024

Prijava

Ljepotici dali 11.000 dinara da skine šminku pred novim momkom, pobjegao je sa lica mjesta (VIDEO)

Lupita Anaja je poznata influenserka iz Španije koju prate milioni na društvenim mrežama,a sada se na njenom Fejsbuku našao video koji je vrlo brzo postao viralan i veoma popularan.

Lupita je odlučila da pronađe djevojku koja će pokazati prirodno lice – pred kamerama i dečkom.

Ispred jednog tržnog centra naletila je na par, koji je jako kratko u vezi, svega nekoliko nedelja, i djevojci je ponudila da za 2000 pezosa, oko 11.000 dinara, skine šminku pred dečkom.

Djevojka je pristala na ovaj izazov, iako je momak prije toga nikada nije video bez šminke. Lupita je pružila djevojci vlažne maramice i ona je započela proces.

Najprije je uklonila puder sa obraza, potom šminku sa očiju, a kada je maramicom prešla preko obrva – nestale su. I ne samo one, nego i dečko koji je stajao pored nje, prenosi Kurir.

Nakon samo par minuta, djevojka je pred kamerama ostala sama, dok je muškarac jednostavno nestao.

„Sve smo lijepe, sa šminkom ili bez nje“, napisala je Lupita ispod snimka, dok su se brojni korisnici složili sa njom.

„Istina. Djevojka je baš lijepa i bez šminke. Naravno, postoje i one žene koje više nisu iste osobe nakon što uklone sve sa lica, ali ova djevojka je skoro ista“, „Lično mislim da joj ne treba toliko šminke jer je prirodno lijepa. Ako ju je taj dečko zaista ostavio, mogu samo reći da joj je učinio uslugu“, glasili su neki od komentara.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: