28 Marta, 2024

Prijava

Jednojajčane bliznakinje pokušavaju da zatrudne u isto vrijeme i sa istim čovjekom

Ana i Lusi su glavne protagonistkinje rijaliti emisije „Extreme Sisters“, a pažnju šire javnosti privukle su priznanjem da proteklih godinu dana pokušavaju da ostanu u drugom stanju, u isto vreme i sa istim čovekom.

Roditelji blizance često oblače u istu garderobu, ali ima i onih koji biraju da grade svoj, specifičan stil. Kako prenosi Miror, ovaj par bliznakinja gradio je svoju vezu sa idejom da u isto vreme ostanu u drugom stanju. Ali začkoljica leži u tome što obje imaju istog vjerenika, odnosno dijele jednog muškarca.

Oduvijek su se trudile da budu usklađene, a ovo je pravi dokaz. Sestre su u poliamornoj vezi, gdje su Ana i Lusi u ljubavnoj vezi sa istim muškarcem Benom Bernom. Svako rođeno dijete bilo bi polubrat ili polusestra, a otac Ben bi istovremeno bio i ujak.

Odnedavno su počele da nose bebe lutke sa njihovim likom u javnosti.

– Imale smo problema da ostanemo u drugom stanju. Naš san je da zatrudnimo u isto vreme – ističu sestre koje svoje bebe lutke oblače u iste odevne komade kao što su obučene i mame. Odluku o zajedničkoj trudnoći donijele su 2021. godine.

– Nikada prije nismo radile test na trudnoću. Imamo 35 godina, i odlučile smo da sada imamo djecu. Doživjele bismo srčani udar da je jedna trudna, a druga nije. Radimo tako da obje zatrudnimo, a ne samo jedna – pričaju Ana i Lusi.

– Definitivno će biti veliki izazov da zatrudne u isto vrijeme. To je veliki pritisak za jednog muškarca. Pretpostavljam da je to više zadatak – rekao je Ben.

Ovaj par živi u Australiji, gde poliamorija nije legalna, i zajedno su od 2012. godine. Pošto nisu mogli da se vjenčaju, vjerili su se prošle godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: