22 Maja, 2024

Prijava

Nastavak potrage za nestalim državljanima Republike Turske

U Odžaku je u utorak održan treći koordinacijski sastanak povodom potrage za nestalim državljanima Republike Turske u rijeci Savi na području općine Odžak na kojem je zaključeno da će potraga za nestalim biti nastavljena.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici Uprave policije MUP-a Posavske županije, Ministarstva sigurnosti BiH, Granične policije BiH, Županijske uprave civilne zaštite, Civilne zaštite općine Odžak, Federalne uprave civilne zaštite, Republičke uprave Civilne zaštite RS-a, Civilne zaštite Brčko Distrikta te predstavnici MUP-a i Civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i predstavnici AFADA Republike Turske, priopćeno je u srijedu iz županijskog MUP-a.

Nakon provedene rasprave u kojoj su sudjelovali svi navedeni predstavnici nadležnih institucija i agencija uključenih u potragu za nestalim državljanima Republike Turske, između ostalih, jedan od zaključaka je i da se potraga za nestalima nastavlja u istom intenzitetu i s istim resursima uključujući jednak, a u slučaju potrebe i povećan, angažman pripadnika svih uključenih institucija sa svim raspoloživim resursima do subote, 14. siječnja ove godine, izvijestio je glasnogovornik MUP-a ŽP Zdenko Ćubel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: