29 Marta, 2024

Prijava

VIDEO: Objavljen trejler za novog Asteriksa i Obeliksa u kojem je Zlatan Ibrahimović negativac

Objavljen je trejler za najnoviji film o galskim strip junacima Asteriksu i Obeliksu pod naslovom “Asterix and Obelix: the Middle Empire”, reditelja Francuza Gijoma Kanea.

S ukupnim budžetom od 60 miliona eura, peti film iz slavnog serijala biće jedan od najskupljih u francuskoj istoriji. Napadač Milana Zlatan Ibrahimović dobio je ulogu ambicioznog vojskovođe Antivirusa, kojem je Cezar povjerio zadatak da izbriše nepobjedivo galsko selo, jedinu teritoriju u Galiji koju nije osvojio.
Dosadašnji neprijatelj Gala iz sela, centurion Kajus Bonus smijenjen je s dužnosti, a na njegovo mjesto, u rimski garnizon u susjedstvu sela, stiže Gaj Antivirus.
Odlučan je, brutalan i ne bira sredstva. Za njega je Cezareva naredba zakon, a pokušaće da je sprovede u djelo dok su Asteriks i Obeliks u Kini. Naime, radnja petog nastavka popularne franšize smještena je na Istok, gdje su se nerazdvojni prijatelji zaputili kako bi pomogli princezi u nevolji, piše portal movieweb.
Ulogu Obeliksa dosad je tumačio Žerar Depardje, ali u ovom nastavku tumači ga francuski glumac Žil Leluš. Cezara ovaj put glumi filmska zvijezda Vensan Kasel. U novom filmu ponovo se pojavljuje Kleopatra, a tu ulogu je od Monike Beluči preuzela proslavljena francuska glumica Marion Kotijar. Lukavog i odvažnog Asteriksa glumi Gijom Kane.
Franšiza u malim ulogama često ugošćuje slavne osobe koje nisu profesionalni glumci. Tako se u filmu “Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra” pojavio nekad najbolji fudbaler svijeta Zinedin Zidan, dok je 2008. u filmu posvećenom Olimpijskim igrama u antičkoj Grčkoj nastupio pilot Formule 1 Mihael Šumaher.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: