19 Aprila, 2024

Prijava

Sa naftne platforme doselila u komšiluk, prelijepa Brazilka Livija promijenila sve zbog ljubavi!

Jedan od brojnih primjera nepredvidivosti života jeste priča Brazilke Livije Domingo Bjeloglav, djevojke kojoj je sudbina najprije namjestila odlazak iz Južne Amerike u Evropu, a potom i ljubavnu iskru zbog kojeg se iz Nemačke preselila u našu prijestonicu.

Na Instagram stranici posvećenoj strancima u Beogradu, Livija je opisala svoju nevjerovatnu životnu putanju koja se završila u Srbiji, prenosi Zadovoljna.rs.

– Odrasla sam u Brazilu i on će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Vreme puno sreće… Nikad nisam mislila da ću napustiti svoju zemlju koju toliko volim. Ali sudbina je imala druge planove za mene i otišla sam da studiram mašinstvo u Nemačkoj, počela je svoju priču Livija za Expats in Belgrade.

Poslije studija se vratila u Brazil i počela je da radi na naftnoj platformi.

– Bila sam odgovorna za nesmetano funkcionisanje naftne platforme usred mora i istovremeno jedina žena okružena muškarcima – to bi vjerovatno mogla biti jedna od definicija stresa. Za djevojku je to bio težak život, pa sam posle izvjesnog vremena odlučila da se vratim u Njemačku i počnem da radim za jednu softversku kompaniju, nastavlja.

Mislila je da je život na relaciji Brazil – Njemačka dovoljna avantura, ali „sudbina je opet imala drugačije planove“, kaže Livija.

Na jednom događaju kompanije u Budimpešti, za mojim stolom je bio jedan čovjek koji će sa mnom biti „do kraja mog života“. Bio je to moj sadašnji suprug, ponosni Srbin, koji mi je osvojio srce i pretvorio moj život i ovu priču u ljubavnu priču. Znala sam, u tom trenutku, da će Srbija biti sledeća destinacija za mene i tako je i bilo. Ubrzo sam bila u Beogradu i sada sam majka tri prelepe djevojčice, otkrila je.

Srbija, kao i Brazil, nije ono što vidite već ono što osjećate, kaže Livija.

– Jednom kada odlučite da provedete vreme ovdje povuče vas atmosfera. Opojna je. Zaista uživam u gostoprimstvu i raznolikosti srpskog naroda, hrani i običajima, primjetila je.

Livija je također na svom Fejsbuk profilu podijelila intimne fotografije svog porođaja u kućnim uslovima, prošle godine u februaru.

Izvor: Zadovoljna.rs

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: