24 Septembra, 2023

Prijava

Vršnjaci su je ismijavali a onda je odlučila da promjeni sve te da od sebe napravi ljepoticu

Nažalost ili na svu sreću (zavisi koga pitate), plastične operacije danas mogu potpuno da promjene lični opis. Današnjica je prepuna djevojaka koje su zavisne od estetskih intervencija, čak i onda kada nemaju razlog za to. Mnoge od njih mogu samo jednim šminkanjem da postignu nevjerovatnu transformaciju, ali ovo je definitivno slučaj zbog kojeg bi djevojka ponovo morala da se fotka za ličnu kartu.

Selin Sentino je djevojka koja je na račun izgleda ceo život trpjela uvrede. Ona je za strane medije ispričala da bi plakala svaki put kada se pogleda u ogledalo, kao i da je svakodnevno dobijala prozivke od svojih vršnjaka. Nazivali su je „smećem“, govorili da izgleda kao muškarac, kao i da ima „odrvatni nos“. Osim što nije imala sa kim da se druži, Selin je u jednom trenutku odlučila da prestane da ide u školu.

Još kao mlada odlučila je da poseti plastičnog hirurga. Sa 19 godina operisala je nos, imala je tri operacije grudi, a potom su uslijedile i ostale intervencije – zatezanje kože oko očiju, popunjavanje usana, botoks i kada se na sve doda vrhunska šminka, eto ga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: