27 Februara, 2024

Prijava

Bila je debela i nepoželjna a sad je sex bomba

Danas je zovu Sindi Kraford, ali kada je počela da se bavi modelingom, Bojana Krsmanović je bila nesigurna jer su joj govorili da je previše zaobljena.

U intervjuu koji je dala prije par godina za italijansko izdanje magazina Grazia, Bojana je objasnila zašto je snaga ljepote u, a ne na ženi.

– Prevelike grudi, previše oblina, nisi dovoljno mršava… na prvim kastinzima, a tada sam bila tinejdžerka, su me konstantno kritikovali – rekla je Bojana Krsmanović (30) koja je 2017. godine bila zaštitno lice brenda donjeg veša Intimissimi, prenosi Zadovoljna.

– Na početku je bilo jako teško raditi ovaj posao, jer osjećaš da te neko stalno osuđuje, čini se da ti je tijelo puno mana i lako dobiješ neki kompleks. Kada ti govore da nisi dovoljno lijepa, to je loše za psihu, stalno se osjećaš sve nesigurnije. Jedini način je da naučiš da ne slušaš kritike. Da bi ostvario uspeh, moraš biti mnogo jak, u suprotnom nećeš uspeti.

<

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)

Oduvijek je bila tvrdoglava i nije htjela dijete.

– Nikad nisam htjela na dijetu, nisam željela da umirem od gladi. Samo sam odučila zdravije da se hranim – kaže.

Prve važne kontakte je ostvarila pošto je iz Srbije prešla u Ameriku. Od tada ne staje, a u posljednje vrijeme uglavnom radi kampanje donjeg veša. Pa, da li joj je prijatno dok to radi?

– Navikla sam da nosim kostime i donji veš jer to ističe moje tijelo. Nisam stidljiva i nemam problem da tako poziram, ali sam morala da pobjedim zbunjenost moje majke koja mi je rekla: ‘Zar ne možeš s vremena na vreme malo bolje da se obučeš? Uvijek si skoro gola’. Srbija je konzervativna zemlja, a mama se do sada malo navikla – rekla je Bojana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)

Inače, Bojana je diplomirala ekonomiju i zbog toga je učila u avionima i između revija. Umesto da u slobodno vreme izlazi, družila se s knjigama. A, evo šta radi u slobodno vreme sada, kada više ne uči?

– Idem na kurs kuvanja, jašem, učim nove jezike. Želim da učim francuski – priča Bojana.

Da li je neko učinio nešto ludo zbog nje?

– Da, moj bivši dečko koji živi u Srbiji. Posle dvije godine veze je na ruci istetovirao moje lice – kaže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)

Njegova nova djevojka se sigurno neće osjećati lijepo zbog tog podsjetnika.

– Neće, ali kada si zaljubljen ne misliš o tome da će se strast završiti – kaže Bojana koja vjeruje u ono „živjeli su srećno…“

Bojana je otkrila i kako izgleda njen njen muškarac iz snova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana)

– Nije obavezno da bude lijep, već ironičan, zreo, da ima dosta iskustva. Neko ko može da me nauči nečemu. Zato najviše volim 40-godišnjake i 20-godišnjake – zaključuje lijepa brineta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: