23 Aprila, 2024

Prijava

Ulaznice za koncert Gipsy Kingsa u Sarajevu od danas u prodaji

Ulaznice za koncert sastava Gipsy Kings u Sarajevu su u prodaji od danas, a mogu se kupiti putem web platforme www.kupikartu.ba, kao i na njihovim brojnim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Ulaznice su dostupne za nekoliko zona po cijenama od 44 do 89 KM, najavili su organizatori.

– Želimo na vrijeme pozvati zainteresovane da nam se pridruže na najvećem festivalu latino muzike i plesa naredne godine u Sarajevu. Nadamo se da će Zetra biti prepuna dobre energije, plesnih pokreta i vrhunske atmosfere kakvu samo Gipsy Kingsi znaju napraviti. Pored sjedećih mjesta odredili smo i prostor za one koji žele pokazati svoje plesačke sposobnosti tokom koncerta – istakao je vlasnik produkcijske kuće Avalon Boban Milošeski.

Muzički svjetski sastav Gipsy Kings, Grammy dobitnici, dolaze 18. marta u Sarajevo gdje će održati koncert u Olimpijskoj dvorani Zetra.

Legendarni sastav iz Francuske će predvodit maestralni Nicolas Reyes, glavni vokal benda koji je snimio sve najveće hitove ovog muzičkog benda, saopćeno je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: