27 Februara, 2024

Prijava

Ona je bila tiha patnja muškaraca ali se nije mogla izboriti sa mentalnim problemima i plastičnim operacijama

Kim Besindžer je još jedna od jlepotica koja je svojom privlačnošću i dobro glumom vladala Holivudom. Iako je kao mala bila posvećena baletu, znala je da će biti glumica, a danas je neosporno da je ostavila veliki trag u filmskoj industriji.

Ipak, nije joj bilo lako jer joj je trebalo dosta da pobjedi stidljivost i svoje nisko samopouzdanje.

Kim Besindžer nekada je važila za jednu od najljepših žena u Holivudu. Na čari ljepotice koja je harala osamdesetih rijetko ko je mogao ostati ravnodušan, a lijepo lice i nestvarno tijelo obezbjedili su joj titulu seks-simbola.

Kim je karijeru započela na izborima za mis, a potom se bavila manekenstvom, da bi u jednom trenutku ušla u svijet glume što je i bio njen najveći san. Međutim, veliki problem su bili njeni mentalni poremećaji, kao i turbulentan ljubavni život, zbog čega smo je sve manje gledali na platnu, a i u javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Basinger (@kim.basinger)

Posljednjih godina pisalo se ne samo o njenom burnom odnosu sa nekadašnjim suprugom Alekom Boldvinom, sa kojim je u jednom trenutku ipak uspela da nađe zajednički jezik, već i o neuspjelim operacijama zbog kojih ju je sve teže bilo prepoznati na ulici.

A potom, uslijedila je ilegala. Glumicu je manje bilo moguće vidjeti u javnosti, a u rijetkim trenucima kada bi je paparaci ipak „ulovili“ to bi bilo nakon kupovine kada bi potpuno zamaskirana pokušala da im nestane iz vidokruga, ili ispred teretane u kojoj trenira.

No, šta se tačno dogodilo Kim?

Prije četrdeset godina Kim Besindžer su upoređivali sa Merilin Monro i Brižit Bardo. Kada je izašao film „Devet i po nedelja“, potom „Betmen“ i „L.A Povjerljivo“ niko nije mogao ni da nasluti da će ova slavna diva pasti u zaborav.

Kratko smo se obradovali kada se 2017. i 2018. godine pojavila u filmovima „Pedeset nijansi sive“, ali to je bio samo kratkotrajan povratak.

Zašto Kim Besindžer više ne glumi?

Jedan od glavnih razloga zašto Kim Besindžer više ne glumi je zato što pati od agorafobije i anksioznosti. Glumica je 2013. godine otkrila da je odlučila da se protiv svoje bolesti bori prirodno – bez lijekova.

„Sada se budim i uživam u životu. Ne želim da kroz život prolazim omamljena. Želim da se suočim sa svojim strahovima,“ rekla je ona.

Mnoge je iznenadilo priznanje slavne glumice da nikad nije uživala u slavi koju joj je gluma donijela.

„Ja nisam djevojka za crveni tepih. Mada obožavam glumu. Zahvalna sam što sam imala priliku da se bavi tako dugo poslom koji obožavam.“

Njena i Alekova ćerka, Ajrland je bila drugi razlog zašto se povukla iz glume – htjela je da joj omogući što jednostavniji život bez svjetla reflektora.

Gdje se danas nalazi Kim Besindžer?

Glumica živi na kalifornijskoj plaži, a dane provodi kupajući se i uživajući u sportovima na vodi. Od 2014. godine ona živi sa svojim dečkom Mičom Stounom koji je frizer.

Bila je u braku sa šminkerom Ronom Sanderom u periodu od 1980-1988. godine i već tada je pokazala znake mentalne bolesti. Poznata glumica je razvila agorafobiju, i pretrpela je tešku epizodu u supermarketu, gde je doživela stravičan panični napad i nije izlazila iz kuće mesecima.

Nakon toga bila je us trastvenoj vezi sa Ričardom Girom. U to vreme povukla je i neke rizične poslovne poteze i izgubila ogroman novac zbog čega je proglasila bankrot.

Ipak, njen život pojaviše je obilježio glumac Alek Boldvin sa kojim je snimala film „The Marrying Man“, a tri godine kasnije postali su par. Kim je bila ludo zaljubljena u njega, a 1995. godine dobili su ćerku Ajrland.

Međutim, krajem devedesetih brak im je upao u krizu, nakon čega su se razišli. Ogromna ljubav pretvorila se u javna prepucavanja, svađe i borbu za starateljstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Basinger (@kim.basinger)

Srećom, posljednjih godina su „spustili“ loptu, a odnosi više nisu zategnuti ni između Boldvina i ćerke koju je ranije i vrijeđao u javnosti.

Kim danas rijetko ko bi prepoznao s obzirom da je bespotrebnim operacijama potpuno izmijenila lik, te su najčešći komentari da izgleda „plastično i izvještačeno“, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji na u nastavku teksta i procijenite i sami da li je ili ne pretjerala sa intervencijama.

Izvor: Wanted

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: