20 Aprila, 2024

Prijava

Kako izgleda unutrašnjost laptopa sa ugljeničnim vlaknima? VIDEO

Zak sa kanala JerryRigEverything je sa šrafcigerom i drugim alatkama u rukama odlučio da nam omogući da zavirimo u unutrašnjost Lenovo Yoga Slim 7i Carbon laptopa.

Ukupne težine od 960 grama, Lenovo Yoga Slim 7i Carbon je jedan od najlakših ultrabukova koje je Lenovo do sada kreirao.

Kako bi odagnao bilo kakve sumnje korisnika, proizvođač se pohvalio izdržljivošću laptopa koji u svom kućištu ima kombinaciju ugljeničnih vlakana i magnezijuma.

Popularni jutjuber Zak Neslon, sa kanala JerryRigEverything, je odlučio da rastavi laptop i potvrdi ove navode kompanije Lenovo.

Video služi i kao svojevrstan vodič za servisiranje laptopa, a potvrđuje njegovu modularnu bateriju, matičnu ploču i mat crni sistem upravljanja hlađenjem.

Laptop pokreće Intel Core i7-1260P platforma, ima 13,3-inčni 2.5K 90Hz displej panel koji je uklonjen bez većih problema.

Konačno, materijal od ugljeničnih vlakana je otkriven iza displej panela i metalne poleđine. Kompletan proces rastavljanja (i ponovnog sastavljanja) laptopa pogledajte u pratećem videu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: