25 Aprila, 2024

Prijava

FOTO Playboy zečice konačno progovirile o životu u vili: „Hefner nas tjerao na orgije i nezaštićen seks“

Hugh Hefner, legendarni osnivač časopisa Playboy, živio je životom o kakvom vjerovatno milioni muškaraca širom sveta sanjaju, međutim, decenijama se spekulisalo da zloglasna Playboy vila krije priču o zlostavljanju, bludu i razvratu.

Hefner je praktikovao vrlo promiskuitetan način života i umro u dubokoj starosti – u 91. godini.

Tokom čitavog života bio je okružen ljepoticama, od kojih su neke odlučile da progovore o životu u vili, periodu svog života koji im je donio slavu, a kojeg bi najradije želele da zaborave.

Časopis, koji 10. decembra proslavlja „seksi“ 69. godišnjicu, uspio je da opstane nakon njegove smrti, uprkos glasinama, pa i dalje predstavlja jedno od najomiljenijih štiva za muškarce.

Dvije zečice otvorile dušu o orgijama u zloglasnoj vili

Javnost je bila šokirana nakon što su Holi Medison i Bridžit Markvard progovorile su o vremenu koje su provele u zloglasnoj Playboy vili i tom prilikom otkrile najmračniju Hefnerovu stranu.

Njih dvije iznijele su uznemirijuće detalje koji uključuju orgije i slične radnje koje su se navodno odvijlale u Hefnerovoj vili, dok je on bio glavni akter.

Naime, Medison je imala samo 21 godinu kada se uselila u vilu, 2001. godine, dok je Brižit bila sedam godina starija, piše Stil Kurir.

Prema navodima, Holi je uplovila u vezu sa Hefnerom koji je tada imao 74 godine, a njihov odnos našao se na stubu srama zbog velike razlike u godinama.

Dakle, Hefner je od Holi bio stariji 54 godine, a njihova veza završena je 2008. godine, nakon što je Holi napustila vilu.

Tokom svog boravka u vili, obje žene su glumile u E! rijaliti seriji „The Girls Next Door“ zajedno sa Hefnerom i bivšom drugaricom Kendrom Vilkinson.

Serija, koja je trajala pet sezona, istraživala je dinamiku između Hefnera i žena koje su nazvane njegovim „glavnim djevojkama“. Otkako se emisija završila 2010. godine, svi polni odnosi drugarica su bili pod strogim nadzorom.

Hefner je mrzio crveni karmin

Serija pod nazivom „Tajne Playboya“ bavila se istraživanjem ove tematike, dok se Medison prisjetila svog odnosa sa Hefnerom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Holly Madison (@hollymadison)

Ona je iznijela tvrdnju da je Hefner vrištao na nju kada se jednom ošišala, nazivajući je „starom, tvrdom i jeftinom“.

Markvard je ponovila ove tvrdnje, napominjući da je osnivač Playboya bio „prilično abrazivan“ u načinu na koji je razgovarao sa njom.

– Medison je jednom sišla sa sprata sa crvenim karminom, a on se okrenuo i rekao da mrzi crveni karmin na djevojkama i da ga odmah skine, iako su druge djevojke mogle da nose crveni ruž i izgledalo je kao da mu to ne smeta – ispričala je Markvard u „Tajnama Plejboja“.

Sa nezaštićenim seksom sa čovjekom u osmoj deceniji zečice su željele da završe što je prije moguće

Nekadašnje zečice su se prisjećale uznemirujućih trenutaka kada su, zajedno sa drugim ženama, bile pod pritiskom da imaju nezaštićeni se*s sa Hefnerom.

Markvad se osvrnula momenat kada se dogodila njihova prva orgija nakon pijanog noćnog izlaska.

– Još uvijek sam htjela da gledam, a onda je jedna od ostalih drugarica rekla: „Zar nećeš ići?“ Bilo je kao, „Moraš da ideš.“ A ja sam mislila kako radije ne bih.

A ona je na to rekla: „Pa, onda vjerovatno nećeš biti pozvana nazad. I onda sam bila u fazonu, okej. I vidjela sam šta svi drugi rade, tako da sam znala da je ovo stvar od 10 sekundi. Mislim, definitivno ne više od jednog minuta – prisjetila se.

Madison je objasnila da, iako je „blokirala“ većinu toga iz svog sjećanja, također se prisjetila da su žene „pokušavale to da obave što je prije moguće“…

Djevojke je redovno pregledao ljekar zbog polno prenosivih bolesti

I Markvard je nastavila da priča kako su žene mogle samo da se nadaju da ih ljekar pregleda zbog polno prenosivih bolesti.

– Nadali ste se da su svi u istoj situaciji i da je u osoblju doktor. Nadali ste se da će svi biti pregledani, i da su svi – kažem ovo pod navodnicima – „monogamni“ prema toj vezi , ali nikad to ne znaš.

Ako dolaze nove djevojke, kojih je često bilo, samo sam željela da budem prva i da završim. I osjećala sam se kao da je to najčistiji način – dodala je Markvard.

S obzirom na to da su Markvard i Medison sve glasnije pričale o svojim uznemirujućim iskustvima u vili, bivše drugarice su dobile gomilu podrške na internetu.

Sve zečice fotografisao kamerom za jednokratnu upotrebu

Hefner je stalno fotografisao ove žene svojim fotoaparatom za jednokratnu upotrebu. A ove žene su skoro uvijek bile pijane.

– Znam da sam ja bila jako pijana. Napravio bi kopije svih slika i podijelio ih svima koji su izašli te noći.

Dakle, ako ste se „razvalile“ i ako ste bile u toplesu u njegovoj kadi i neka druga djevojka radi neku intimnu eksplicitnu pozu s vama – on je to uslikao svojom kamerom za jednokratnu upotrebu. Posle bi napravio kopiju i dao to svima te večeri i stavio u spomenar – rekla je Markvad.

Dodaje da se osjećala toliko ugroženom Hefnerovom „zalihom osvetničke pornografije“ da se zapravo „plašila da napusti“ vilu.

Djeleći javnu poruku podrške Medison, treća Hefnerova supruga Kristal je otkrila da je „odmah pocijepala“ i „uništila“ hiljade seksualno eksplicitnih fotografija o kojima je reč.

– Pronašla sam hiljade onih fotografija za jednokratnu upotrebu o kojima govoriš Medison. Odmah sam ih pocijepala i uništila svaku od njih za tebe i bezbroj drugih žena na njima. Ne postoje više – zaključila je.

Nakon njihovh tvrdnji, oglasila se i njihova koleginica Dženi Mekarti, koja je demantovala njihove tvrdnje, te istakla da je u Hefnerovoj vili bilo kao u Katoličkoj crkvi.

Izvor: Stil Kurir

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: