5 Decembra, 2023

Prijava

Dijana je policajka u najopasnijem gradu na svijetu, svi je mole da im stavi lisice a evo i zašto

Lijepa i atraktivna kolumbijska policajka patrolira ulicama grada Medelina koji se nekada smatrao najopasnijim gradom na svijetu, ali kaže da ne bi odustala od svog sadašnjeg posla da bi postala manekenka ili influenserka.

Dijana Ramirez ima obožavaoce širom svijeta koji mole da im se „stave lisice“. Na društvenim mrežama nazivaju je „najlepšom policajkom na svijetu“, a ona kaže da je „počastvovana što služi u policiji“.

– Kada bih ponovo imala priliku da biram karijeru, ne bih oklijevala i ponovo bih postala policajacka, jer zahvaljujući ovoj instituciji sam ono što jesam. Dugujem sve policiji, prije svega što me je načinila profesionalcem i ženom kakva sam danas – rekla je za JamPres.

Dijana ne namjerava da odustane od policijske karijere da bi postala influenserka, ali se može pohvaliti velikim brojem pratilaca na Instagramu, gdje često objavljuje svoje fotografije u uniformi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Ramirez (@dianelly_17)

Zadivljujuća žena koja ima 393.000 pratilaca na Instagramu, nominovana je za policijsku ili vojnu influenserku godine na Instafest nagradama, koje imaju za cilj da odaju priznanje profesionalcima koji kreiraju digitalni sadržaj sa velikom publikom.

– Čast mi je da predstavljam policiju ovom nominacijom – rekla je Dijana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Ramirez (@dianelly_17)

Svaka Dijanina fotografija je preplavljena komentarima muškaraca koji izražavaju svoje divljenje „policijskoj lutki“.

– Najlepša policajka na planeti – izjavio je jedan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Ramirez (@dianelly_17)

– Va,u izuzetno lijepa, volim je – napisao je drugi.

Drugi su tvrdili da nju nije samo ljepota policajca učinila tako šarmantnom već i činjenica da je bila spremna da stavi svoj život na kocku kako bi zaštitila svoje sugrađane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Ramirez (@dianelly_17)

– Efikasna, posvećena, strastvena i lijepa, šta više možete da tražite? – još jedan obožavatelj je napisao, istakavši njene kvalitete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i uključite se u našu Viber zajednicu.

Podjeli: